Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Ελλάδα» - «Γερμανία»


Σήμερα όλα τα «πατριωτικά» και «εθνικιστικά» μπλόγκ και ιστοσελίδες, με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα,  αναπαράγουν τις ηλιθιότητες σχετικά με την δήθεν κόντρα μεταξύ «Ελλάδος» και «Γερμανίας».  Οι βλακεία των ακροδεξιών διαχειριστών αυτών των ιστοσελίδων δεν έχει όρια. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι κουκουτσόμυαλοι ότι ο εχθρός τους δεν είναι ο γερμανικός λαός. Δεν μπορεί να χωρέσει στο λιγοστό μυαλό τους ότι η έχθρα αυτή καλλιεργείται από τα κανάλια, εφημερίδες και τους «αναλυτές» για να μην μπορέσει ποτέ ο Ευρωπαίος άνθρωπος να ιεραρχήσει τους πραγματικούς εχθρούς του.    
Ακόμα και το θλιβερό γεγονός ότι η «εθνική» «Γερμανική» ποδοσφαιρική ομάδα δεν αποτελείτε στην πλειοψηφία του από Γερμανούς γ’ αυτούς τους «πατριώτες» και «εθνικιστές» είναι αφορμή να γελούν και να κοροϊδεύουν έναν σκλαβωμένο και περήφανο κάποτε λαό.
Όσο αντιπροσωπεύει και εκφράσει το Ελλαδιστανικό κρατικό μόρφωμα το Ελληνικό Έθνος, τόσο αντιπροσωπεύει και εκφράζει το σημερινό κράτος της Γερμανίας τους Γερμανούς.
Γένος Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου