Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μεγαλύτερη η αποχή, παρά την πρωτοφανή πόλωση

Στο 40% και σε + 200.000 πολίτες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές αντιστοιχεί το μερίδιο της αποχής σε αυτές της 17ης Ιουνίου. "Η κρισιμότερη ημέρα από τη μεταπολίτευση" μάλλον για αρκετούς ήταν ακόμα μια Κυριακή, παρά τον πρωτοφανή πόλεμο εκλογολαγνείας από τα ΜΜΕ. 
Έτσι λοιπόν, το 60% επέλεξε κατά πλειοψηφία το 29%, με το τελευταίο καθώς φαίνεται να ζητά τη βοήθεια του 12% και ...ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν για την Ελλάδα. Να κυβερνάται από δύο απόλυτες μειοψηφίες, που ούτε καν αθροιστικά δε βγάζουν πλειοψηφία. 
Οι συστημικές δυνάμεις έχουν βαλθεί να κάνουν και πάλι το μαύρο άσπρο, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι όλες για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι νικήτριες. Υπάρχει χαμένος άραγε; Σίγουρα... Όσο οι βουλευτές θα σιδερώνουν τα σακάκια τους, η Ελλάδα θα συνεχίζει να αργοπεθαίνει... 
Όσο τα υποκριτικά κοντριλίκια των κομματόσκυλων εντείνονται, τόσο ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας θα κατανοούν ότι ο ρόλος του πολιτικού έγκειται σε έναν παραλογισμό.



 

1 σχόλιο:

  1. "...κυβερνάται από δύο απόλυτες μειοψηφίες, που ούτε καν αθροιστικά δε βγάζουν πλειοψηφία."

    Και τί κάνεις για να το σταματήσεις αυτό; Το βάζεις στο σαιτ σου και κολλάς αυτοκόλλητα;;; Χαχαχαχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή