Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Και η πορεία προς την καταστροφή συνεχίζεται


Σε αυτές τις εκλογές νικητές είναι το ψέμα, ο εκβιασμός και η αθλιότητα. Παρά την προπαγάνδα των κατεστημένων μέσων ενημέρωσης ότι αυτές οι εκλογές ήταν οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης, η αλήθεια είναι η ακριβώς αντίθετη. Με τον τρόπο που διεξήχθησαν και με τους πολιτευτές που συμμετείχαν, ήταν άλλο ένα σκαλοπάτι προς τον πάτο, χωρίς κανένα ουσιαστικό νόημα. Οι πιο ανάξιοι άνθρωποι στις πιο δύσκολες περιστάσεις. Αυτό όσον αφορά τα κόμματα. Όλα. Όσον αφορά τον ελληνικό λαό... Η πλειοψηφία κατάπιε τις μπλόφες του συστήματος και ας καλωσορίσει τώρα μία συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - PASOK. Κατάπιε ο λαός μας και τους εκβιασμούς της Ε.Ε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση που κατηγορούσε τους Έλληνες ότι πρέπει να υποστούν τις "συνέπειες" γιατί όλα αυτά τα χρόνια ψήφιζαν ανίκανες κυβερνήσεις, τώρα μας εκβίαζε ότι αν δεν ψηφίσουμε για να μας σώσουν με το μνημόνιο, αυτά τα κόμματα που μας κατέστρεψαν, θα μας έδιωχναν από το ευρώ. Η υποκρισία και ο εμπαιγμός σε όλο τους το μεγαλείο. Αυτό θα πει χειραγώγηση.

Ακόμη και η αγανάκτηση όμως εκτονώθηκε με λάθος τρόπο. Ενισχύθηκε μία διχαστική ακροδεξιά χωρίς πολιτικό λόγο, που εντέχνως καλλιεργήθηκε από τα βρωμοκάναλα της διαπλοκής σαν "σκιάχτρο". Το κόμμα των αγανακτισμένων Δεξιών δυστυχώς είναι άλλο ένα τηλεοπτικό κόλπο με την ίδια βάση ψηφοφόρων που είχε το ΛΑΟΣ. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμη ο αγανακτισμένος Ελληνικός λαός ότι με την ψήφο μόνο, κανένας σωτήρας δεν πρόκειται να τον σώσει αν ο ίδιος δεν ανατρέψει δυναμικά το πολιτικό παιχνίδι που σίγουρα δεν ελέγχει. Δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι η Ε.Ε. έχει ήδη πεθάνει και μας οδηγεί σε μία Σοβιετικού τύπου καταστροφή. Δεν έχει καταλάβει ότι "Μνημονιακά" ή "Αντιμνημονιακά", η παραμονή στην ευρωζώνη μας οδηγεί στην Δραχμή με τον πιο καταστροφικό τρόπο. Όσο καθυστερούμε να ανατρέψουμε την κατοχή, τόσο με πιο επώδυνο τρόπο θα χρειαστεί αυτό να γίνει.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται μία λαϊκή ανατροπή που θα οργανώσει ενωτικά -και όχι διχαστικά- τον λαό, με στόχο την κοινωνική / οικονομική αυτοοργάνωση (κοινωνική οικονομία, κοινωνική υγεία, κοινωνικά σχολεία, κλπ.), την άμεση επιστράτευση, εκδίωξη όλων των λαθρομεταναστών - φύλαξη συνόρων και δασών, έξοδο από το Ευρώ, κρατικοποιήσεις τραπεζών, οργάνωση συνεταιρισμών, οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχίες με τις ισχυρές χώρες του κόσμου, καθορισμός ΑΟΖ και ενεργειακή αυτάρκεια. Προς το παρόν η πορεία προς την καταστροφή συνεχίζεται.

Ο Σαμαράς πανηγυρίζει την νίκη του: "Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε, σήμερα, την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ. Και ψήφισε εκείνες τις πολιτικές, που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τον Έλληνα πολίτη. Δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες. Δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη." (πραγματικά αυτό το τελευταίο μας απασχολούσε. Αυτό θα πει "χειραγώγηση" του λαού). Για την περιβόητη "επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου" λίγες μόλις ώρες μετά την εκλογή του, ούτε κουβέντα!!! Έλληνες ετοιμαστείτε για πολύ κλάμα...
πηγή: Antistasi.info




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου