Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η αριστερή συγκυβέρνηση.




Είναι κοινά παραδεκτό ότι τα πνευματικά θεμέλια αυτού του κόσμου στερεοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό κατά τους χρόνους του ευρωπαϊκού διαφωτισμού. Κατά τους χρόνους αυτούς υπήρξε μία γνωσιολογική και αξιολογική μετατόπιση του οντολογικού άξονος του κόσμου μας , μία μετατόπιση η οποία δυστυχώς έχει προσεκτικά αποκρυβεί πίσω από τα βαρύγδουπα και ψευδέστατα-δυστυχώς-συνθήματα των χρόνων αυτών. Πολλοί είναι αυτοί που διακηρύσσουν ότι επί των χρόνων της γαλλικής διαφώτισης αποθεώθηκε ο ανθρώπινος λόγος, αποθεώθηκε η ανάγκη για ψωμί, παιδεία, ελευθερία κ.ο.κ. Όλα αυτά είναι ανυπόστατα, ή τουλάχιστον προκάλυμμα όλων αυτών που προσεκτικά αναπτύχθηκαν και προχώρησαν κεκαλυμμένα πίσω από τη βαρύγδουπη βιτρίνα του διαφωτισμού. Ο διαφωτισμός είναι η κορωνίδα της εμφάνισης και επικράτησης του ιουδαϊκού «ράϊχ»επί της ευρώπης.Από τη στιγμή κατά την οποία οι εβραίοι εξορίσθηκαν το 70μ.Χ από την Ιερουσαλήμ έπειτα από την καταστροφή αυτής από τον Τίτο , επιδόθηκαν μέσα από τη διασπορά στη δημιουργία ενός αντικράτους προκειμένου να μην χαθούν ιστορικά. Δημιουργώντας ένα πρόσκαιρο κράτος πρίν επιστρέψουν στο δικό τους-κάτι που έγινε το 1948-επιβίωσαν σε σχέση με αυτό. Το 18αι.μ.Χ ήλθε η στιγμή να κυριαρχήσουν πνευματικά σε αυτό το κράτος- που δεν είναι άλλο από την ευρώπη- ώστε σταδιακά να το κυβερνήσουν και πολιτειακά.

Ο γαλλικός διαφωτισμός είναι η εφαρμογή της ιουδαϊκής γενέσεως αλλά πλέον στο τεταρτημόριο του παρόντος κύκλου από τη φύση προς τον άνθρωπο. Η οντική συνέχεια των μεγάλων εσωτεριστών του Ελληνισμού , Παρμενίδου και Ηρακλείτου , εξαφανίζεται, αποσιωπάται , και ο άνθρωπος και ο κόσμος εγκλωβίζεται στους παρόντες σφετεριστές και εξουσιαστές. Ο ιαχβέ επειδή θα ήταν απεχθής στην μεταελληνοβυζαντινή ευρώπη μετουσιώθηκε στον λόγο του διαφωτισμού. Ο λόγος του διαφωτισμού άρχιζε από τη σκέψη του ανθρώπου μέσα στον παρόντα υλικό κόσμο-έδιωξε δήθεν το θεό στο σύμπαν διότι ήθελε να αναπτύξει το λόγο ως τέλειο ομοίωμά του για να παρασύρει και να κυβερνήσει τις μάζες που είχαν άλλα ερείσματα μέσα από την Αναγέννηση- και τελείωνε στην εμπειρική ηθική που έπεισε τον άνθρωπο να ασχοληθεί με τον αισθητικό κόσμο και μόνο. Ο εργαλειακός λόγος (Χόρκχάϊμερ κ.λ.π) είναι η πλήρης διαστρέβλωση του οντολογικού λόγου και η πλήρης σκλαβιά του ανθρώπου- το κορύφωμα αυτής της σκλαβιάς το βιώνουμε σήμερα,η σημερινή κρίση δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αποκορύφωση του εβραϊκού σχεδίου σύμφωνα με το οποίο ο άνθρωπος έχει λόγο μέσα στον αισθητικό κόσμο και μόνο, μέσα στον κόσμο του χρήματος και της ύλης πέρα από την εσωτερική και οντολογική ελευθέρωση στους κόσμους του όντος. Σήμερα οι λίγοι εξουσιαστές έχοντας συλλέξει όλον τον πλούτο έχουν αφήσει να γίνει πιστευτό ότι υπάρχει οικονομική κρίση. Η αναλογία είναι ίδια. Όπως ο ιαχβέ συνέλεξε όλον τον πνευματικό πλούτο και βύθισε τον κόσμο στη δήθεν αμαρτία για να τον ελέγχει , παρομοίως οι εβραίοι συνέλεξαν τον οικονομικό πλούτο και άφησαν τα πλήθη στην ανέχεια προκειμένου να τα ελέγχουν.

περισσότερα εδώ

1 σχόλιο:

  1. H XΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,

    GAY-ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΑΝ " ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

    peri-thefutureishere.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή