Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κομμουνισμός ή μεταπολίτευσις

Συναγωνιστές,
 
Το προδοτικό και διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολιτεύσεως, στηρίχθηκε επάνω σε δύο συμφωνίες. Η μία των «Παρισίων» που καθορίζει την προδοσίαν της Κύπρου και πτώσιν της αφρόνου δικτατορίας και η άλλη της «Σόφιας», που καθορίζει την στάσιν, πολιτικήν και συμπεριφορά του αναγεννωμένου Κ.Κ.Ε.
 
Τον καιρό, που ο άξεστος και επιβλαβής διά το ανθρώπινον είδος κομμουνισμός, εξαφανίζεται παγκοσμίως, στην Ελλάδα θα καθίστατο «ως ημέραι παρήρχοντο» κράτος εν κράτει. Του παραδίδονται τα πάντα από το καθεστώς της Μασονοδεξιάς του αστικού φιλελευθερισμού, έναντι της υποχρεώσεως του να μην εμφανίση το «κοινωνικό του πρόσωπο» της προ-δικτατορικής περιόδου. Της Ε.Δ.Α (Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά). Δηλαδή αυτό των ταραχών, των διαδηλώσεων, των πυρκαϊών, της συνεχούς ανησυχίας και εκφοβισμού της ελληνικής κοινωνίας.
 

Η βασική απαίτησις του Κ.Κ.Ε ήτο να του δοθή η «παιδεία»(προαιώνιος πόθος των εβραίων δημιουργών του), του παραδίδονται, όμως και ο στρατός και η ιστορική κάλυψις των ελληνικών αιώνων και η διαμόρφωσις της κοινής γνώμης μέσα από τα Μ.Μ.Ε, τα οποία, μέσω των τηλεπαρουσιατών, τα ελέγχουν ΟΛΑ. Η «παιδεία» ευρίσκεται εις τα συμφωνηθέντα, τα υπόλοιπα όμως και εάν δεν ήσαν, το διεφθαρμένο καραμανλικό κατεστημένο τα παραχωρεί άνευ αντιστάσεως. Αρκεί η σκόπιμος κατηγορία, εκ μέρους των κομμουνιστών, «Φασίστα», για να καταληφθή η δεξιά κοινωνία από ιδιοπαθή τρόμον, υποχωρούσα ως εκδιδόμενη πόρνη, σε κάθε άνομη απαίτησιν του κομμουνιστικού τέρατος.
 
περισσότερα ΕΔΩ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου