Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ…

      
Η γλώσσα των ανθρώπων μεταδίδει νοήματα που απορρέουν από νοητικές διεργασίες που πραγματοποιούνται στον ανθρώπινο εγκέφαλο, ενώ αποτελεί το μέσο με το οποίο αντιλαμβανόμαστε και διατυπώνουμε κρίσεις για τον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο ζούμε. Με άλλα λόγια, η γλώσσα αποτελεί σε κάθε χρήση της, εκείνο το κατεξοχήν εργαλείο με το οποίο πορευόμαστε στον κόσμο του πραγματικού. Η ικανότητα μετάδοσης νοημάτων φανερώνει το επίπεδο των διεργασιών που διεξάγονται μέσα μας. Τα νοήματα μπορεί να είναι ποικιλότροπα και ποικιλόμορφα.
 
 
      Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν την μοναδική ικανότητα, στηριζόμενοι στον θησαυρό της ελληνικής γλώσσας, ώστε να εκφράζουν τα απαράμιλλης σοφίας νοήματα που εντυπώνονται στην κορυφαία έκφραση της που αν μη τι άλλο είναι η αρχαία ελληνική γραμματεία επί του συνόλου. Όπως όλοι γνωρίζουμε, μέσα από τον γλωσσικό πλούτο που χαρακτηρίζει την ελληνική γλώσσα, οι αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον λόγο ανάλογα για κάθε περίσταση. Οι περισσότερες λέξεις της αρχαίας διαλέκτου, μάλλον είναι άγνωστες στην πλειοψηφία των σύγχρονων Ελλήνων. Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητοι σε όλους μας.
 
περισσότερα ΕΔΩ
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου