Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Εμείς απλός θυμίζουμε στα πουτανοκάναλα των ΜΜ«Ε»: Μια παραδοχή του πρώην πρωθυπουργού, Μεσούτ Γιλμάζ, σε σχέση με τις «πυρκαγιές»

Ελλαδιστανικό δημοκρατικό κρατίδιο: εκλογές και εμπρησμοί πάνε μαζί.


Δεν ήταν κάτι άγνωστο, αλλά όταν λέγεται από επίσημα χείλη, έχει τη βαρύτητά του. Την ώρα που κάποιοι και κάποιες στην Ελλάδα, ζητούν να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος Τούρκων πολιτών στην Ελλάδα, για να «τονωθεί» ο τουρισμός, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να σηκώσουν αγάλματα του Ατατούρκ ή στήνουν γελοία «ελληνοτουρκικά πανηγύρια φιλίας», αποκαλύπτονται τα πολύ πρόσφατα εγκλήματα της τουρκικής ΜΙΤ κατά της πατρίδας μας: ο Μεσούτ Γιλμάζ παραδέχθηκε ότι με τη χρηματοδότηση μέσω μυστικών κονδυλίων, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ (1995-1997), Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές στη χλωρίδα και πανίδα της Ελλάδας.

Τι να θυμίσουμε από τις πολύ μεγάλες πυρκαγιές της περιόδου εκείνης; Στη Μακεδονία, στο Ανατολικό Αιγαίο αλλά και αλλού, οι Τούρκοι πράκτορες δολοφονούσαν την ελληνική φύση. Διαβάστε όμως, τι ακριβώς είπε βάσει δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Μπιργκιούν», ο Μεσούτ Γιλμάζ:

«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο. Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό».

«Αντίποινα» λοιπόν! Όχι, αυτό δεν πρέπει να μείνει έτσι! Για να δούμε τώρα αν οι «πρόθυμοι» εισαγγελείς του συστήματος, που έσυραν με τόση προθυμία τους επίλεκτους της ΜΥΑ στα δικαστήρια, αν θα ασκήσουν ποινικές διώξεις κατά των Τούρκων πολιτικών και αν θα εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου