Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ,ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Η πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια  βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος έχει παραδοθεί στο καπιταλιστικό σύστημα και στους παγκόσμιους τραπεζίτες. Ένα από τα μεγαλύτερα θύματα όλης αυτής της κατάστασης αναμφίβολα είναι τα άτομα που προέρχονται  από την εργατική τάξη.

Από τη μια, ως γνωστόν  το  κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, έτσι  ο μοναδικός στόχος της μπουρζουαζίας και της πλουτοκρατίας είναι τα κέρδη. Σκοπός της  είναι να μεγιστοποιεί τα κέρδη της  δημιουργώντας πολυεθνικές εταιρείες  για να πουλάει τα προϊόντα της σε όλα τα μέρη του κόσμου. ΟΙ καπιταλιστές και οι κεφαλαιοκράτες είναι υπέρ του διεθνισμού, ήταν πάντα θετικοί στο να εργάζονται μετανάστες  στις υπηρεσίες τους  αφού τα φθηνά εργατικά χέρια αποτελεί μεγάλο δέλεαρ  εξαφανίζοντας σιγά σιγά το ελληνικό εργατικό δυναμικό. Το κεφάλαιο πίνει το αίμα του ελληνικού λαού και χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει στο όνομα του.

Από την άλλη βλέπουμε μια αριστερά  πάντα εθνομηδενιστική , συνεργάτης του διεθνή καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης λέγοντας ψέματα και μεγάλα λόγια ασελγώντας πάνω στην εργατική τάξη. Οι εργατοπατέρες της αριστεράς πάντα πρόδιδαν τα συμφέροντα του εργάτη, από τη μια δήθεν πολεμούν τον καπιταλισμό και από την άλλη προστατεύουν τους λαθρομετανάστες τους οποίους φέρνει ο ίδιος ο καπιταλισμός συντελώντας στην εξαφάνιση του έθνους και στην αποδόμηση της ελληνικής παραγωγής . Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μας οδηγήσουν στα χέρια των παγκόσμιων τοκογλύφων και τραπεζιτών.
Για μας τους Εθνικιστές και Σοσιαλιστές  οι εργάτες είναι η βάση της παραγωγής  και το στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας. Παντοτινός μας στόχος είναι η ευημερία της εργατικής τάξης  και ένα υγιές οικονομικό σύστημα ξεριζωμένο από διεθνείς χρηματιστές ,εργατοπατέρες της αριστεράς και υποκινητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Είμαστε με το μέρος των εργατών  γιατί είναι οι μοναδικοί που μπορούν να προκαλέσουν το τέλος του καπιταλισμού και να διαλύσουν την δικτατορία της αστικής τάξης, δημιουργώντας μια εθνική και ηθική κοινωνία όπου η εκμετάλλευση των λίγων πάνω στην λαϊκή μάζα δεν θα έχει καμία θέση.
Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου