Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κύριοι γκοήμ, μην πίνετε δηλητήρια και ούρα.


Το ότι οι γκοήμ όλου του κόσμου σε σχέση με τους εβραίους είναι ηλίθιοι και σχιζοφρενείς καταδεικνύει και το γεγονός ότι μπορεί κανείς να πείσει τους γκοήμ να τρώνε όχι μόνο επεξεργασμένα βιομηχανικά απόβλητα γεμάτα συντηρητικά και δηλητήρια, να πίνουν όχι μόνο κοκακόλες, βότκες και μπίρες, αλλά και από το γεγονός ότι οι γκοήμ πίνουν ακόμα και ούρα. Δεν το πιστεύετε; Φτάνει μόνο η κατανάλωση των ούρων να ονομαστεί «ουροθεραπεία» (π.χ. δες εδώ το βιβλίο για την «ουροθεραπεία», προσέξτε το ιουδαϊκό όνομα του συγγραφέα: Coen).

Δεν είναι τυχαίο ότι ο οργανισμός διαθέτει μηχανισμό απέκκρισης των ούρων. Ο οργανισμός προσπαθεί να αποβάλλει τα ούρα και τα δηλητήρια. Όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν, τότε προσθέτουν τεχνητό νεφρό για να αποβάλλει τα ούρα.

Αλλά οι γκοήμ είναι έτοιμοι να τα πίνουν..…

Τι είναι αυτό το οποίο ο οργανισμός προσπαθεί να αποβάλλει ; Είναι το άζωτο, δηλ. αμμωνία. Η αμμωνία συσσωρεύετε στον οργανισμό από τον μεταβολισμό του άζωου, δηλ. από τα κρέατα, γάλατα, μαγειρεμένες τροφές και ειδικά τροφές με πρωτεΐνες, π.χ. ψωμί. Το ήπαρ συνθέτει τα ούρα για να αποβάλει την αμμωνία. Όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να αποβάλλει την αμμωνία, ένα ισχυρό νευροτοξικό δηλητήριο, τότε ο ασθενείς σταδιακά πεθαίνει.

Φυσικά υπάρχουν φορές που τα ούρα είναι χρήσιμα: π.χ. αν ο στρατιώτης είναι τραυματισμένος και δεν υπάρχει καθαρό νερό, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα ούρα καθώς είναι στείρα.

Οι εβραίοι πάντοτε, σε όλα τα θέματα, ιδίως στα ιατρικά, πουλάνε ψέματα στους γκοήμ. Οτιδήποτε αρνητικό και βλαβερό παρουσιάζουν σαν θετικό. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω μια εικόνα (γιατί μόνο οι εικόνες μπορούν να πείσουν τους αφελείς γκοήμ, σαν να είναι όλοι τους παιδιά) από ένα «έγκυρο ιατρικό περιοδικό» όπου μπορείτε να δείτε με ποιον τρόπο σχεδόν οι μισοί γκοήμ του κόσμου πίνουν ούρα και πληρώνουν για αυτό αδρά.  Δείτε με ποιο τρόπο φτιάχνονται τα ορμονικά φάρμακα, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των πιο ακριβών φαρμάκων. Έτσι μαζεύετε το υπόβαθρο για τα ορμονικά φάρμακα.

Πως πιστεύατε, κύριοι γκοήμ, ότι παράγονται οι ορμόνες;




ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου