Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Το Ισραήλ διώχνει όλους τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες»


Στο Ισραήλ έχει ξεκινήσει η πρώτη φάση ενός αμφιλεγομένου σχεδίου εκτάκτου ανάγκης, με σκοπό την απέλαση των περίπου 60.000 παρανόμων Αφρικανών μεταναστών που βρίσκονται στην χώρα. Οι αρχές πιστεύουν ότι η παρουσία των Αφρικανών αποτελεί άμεση απειλή του Ιουδαϊκού χαρακτήρος του κράτους.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου ισχυρίζεται πως οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην χώρα θεωρούνται από πολλούς Ισραηλινούς πολίτες ως υπονομευτές της τάξεως και της ασφάλειας και, κυρίως, ως απειλή για την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του Εβραϊκού κράτους. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε πως η νομοθεσία θα εφαρμοσθεί αυστηρά με σκοπό την πάταξη των φαινομένων ενοικιάσεως καταλυμάτων σε παρανόμους Αφρικανούς, οι δε Ισραηλινές αρχές είναι πρόθυμες να χορηγήσουν το ποσό των 1.000 € σε όσους Αφρικανούς αποχωρήσουν εθελοντικά - οι δε υπόλοιποι, σύμφωνα πάντα με τις αρχές, θα απελαθούν διά της βίας.
Ο υπουργός εσωτερικών Ελί Γισάι ανεκοίνωσε πως «οι πρώτοι που πρόκειται να απελαθούν είναι 1.500 πρόσφυγες από το Νότιο Σουδάν, που έφυγαν από την χώρα τους για να γλιτώσουν από τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται εκεί» ακολουθώντας πιστά τον κανόνα πως κάθε νεοϊδρυθείσα Αφρικανική «δημοκρατία», είτε λόγω αποχωρήσεως των λευκών αποίκων είτε λόγω αποδομήσεως παλαιών προϋπαρχόντων «κρατών», μαστίζεται από εμφύλιες συρράξεις, λιμούς και καταστροφές καθώς οι νέγροι είναι ανίκανοι να συντηρήσουν έναν κρατικό οργανισμό δυτικού τύπου και επανέρχονται φυσικώς αλλά βιαίως η αντιζηλία και οι έριδες μεταξύ των φυλών.

«Το επόμενο βήμα θα είναι η απομάκρυνση των εισβολέων από την Ερυθραία και το Σουδάν, που αριθμούν περίπου 50.000». Ωστόσο, ο υπουργός παραδέχτηκε πως η απέλαση των λαθροεισβολέων είναι νομικά αμφισβητήσιμη, χωρίς φυσικά να την καταδικάζει - καθώς αντιλαμβάνεται πως οι νόμοι δημιουργούνται και ερμηνεύονται βάσει των οραμάτων και των αναγκών των εθνών και ιδιαίτερα σε περιόδους εξαιρετικών απειλών, όπως η απειλή εθνοφυλετικού αφανισμού που το Ισραήλ, σε απόλυτο αντίθεση με τα Λευκά έθνη, λαμβάνει πολύ σοβαρά, είναι η ανάγκη εθνικής αυτοάμυνας που καθοδηγεί τις αποφάσεις του κράτους και όχι απηρχαιωμένοι νόμοι και πολιτικά ορθή ψευδοηθική.

Εντός του Ισραηλινού κοινοβουλίου (της Κνεσσέτ) υπάρχει σχετική ομοφωνία ως προς το σχέδιο απελάσεως, βασιζόμενη στο γεγονός πως περίπου το 52% των 7.8 εκ. κατοίκων του Ισραήλ συμφωνεί στο ότι η παρουσία των λαθρομεταναστών αποτελεί απειλή για την χώρα που μαστίζεται από οικονομική και κυρίως δημογραφική κρίση.

Τον τελευταίο καιρό έχουν λάβει χώρα στο Ισραήλ αρκετές διαδηλώσεις κατά της λαθρομεταναστεύσεως, με τελευταία αυτήν στο Τελ-Αβίβ, όπου ακούστηκαν από τους διαδηλωτές συνθήματα όπως «κάψτε τους…( τους λαθρομετανάστες)» και «δηλητηριάστε το φαγητό τους», συνθήματα που αποκαλύπτουν πολλά για το συλλογικό ασυνείδητο των Εβραίων, με το πρώτο («κάψτε τους») να επιβεβαιώνει την εμμονή τους στα ολοκαυτώματα (1ου Π.Π. που, παρ’ όλην την προσπάθεια δεν τους «βγήκε» και 2ου Π.Π.) και το δεύτερο («δηλητηριάστε το φαγητό τους») να θυμίζει το περίφημο σχέδιο Μοργκεντάου για τον σωφρονισμό των «απείθαρχων» Γερμανών μεταπολεμικά, που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, την μαζική εξολόθρευσή τους μέσω της δηλητηριάσεως των δεξαμενών ύδατος και που ευτυχώς δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Ένας Ισραηλινός επιστήμονας, ο δρ. Σάλβα Βεΐλ, ανθρωπολόγος και ειδικός του Εβραϊκού Πανεπιστημίου στον τομέα του Εβραϊσμού της Αιθιοπίας, προειδοποιεί για μία άλλου τύπου απειλή προς το Ισραήλ, ισχυριζόμενος πως τα τελευταία 15 χρόνια υπάρχει σημαντική αύξηση στον αριθμό των Αφρικανικών φυλών που ανακαλύπτουν την Εβραϊκή τους κληρονομιά. Ισχυρίζεται πως « είναι πολύ σημαντικό οι κάτοικοι του Ισραήλ να καταλάβουν ότι εκατομμύρια Αφρικανών θεωρούν τους εαυτούς τους Εβραίους, απογόνους των χαμένων φυλών του Ισραήλ και είναι πεπεισμένοι πως η Γη της Επαγγελίας τους περιμένει», ανασύροντας δηλαδή την θρησκευτική, υπερφυλετική επιχειρηματολογία που στο Ισραήλ, όπως και στον Λευκό κόσμο, δρα ως Δούρειος ίππος της εθνοφυλετικής ακεραιότητος των δυτικών αλλά και δυτικοποιημένων κρατών (Ισραήλ, Ιαπωνία κα.), σε πλήρη αντιστοιχία με τα λεγόμενα της χριστιανικής εκκλησίας ανά τον πλανήτη - αποδεικνύοντας την ιδεολογική συγγένεια και τον κοινό πυρήνα των σημιτικών θρησκειών αλλά και την προδοτική της στάση απέναντι στην απειλή αφανισμού από την εισβολή αλλοφύλων. Η μόνη διαφορά, όμως, είναι πως στο Ισραήλ ο ψευδοανθρωπισμός είναι εξαγώγιμο προϊόν που προορίζεται για την Δύση και πως εδώ και δεκαετίες οι Ισραηλινοί εφαρμόζουν μεθοδικώς ποικίλα μέσα για να διατηρήσουν αναλλοίωτη την φυλετική τους ταυτότητα και να εμποδίσουν την διείσδυση αλλότριων στοιχείων, καταφεύγοντας ακόμη και στην προληπτική τους εξολόθρευση.



1 σχόλιο:

  1. Θα τους πάρει ο πατέρας του Τσίπρα που είναι της Mossad, και θα τους φέρει όλους στην Ελάδα. Για δες εδώ πως το κάνει:
    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1682.html

    Αelia

    ΑπάντησηΔιαγραφή