Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Μοναχοί Shaolin Kung Fu και η διατροφή τους - Δρομέας προπονητής ετών 135


Shaolin arts07 Ισχυρό Shaolin Τεχνών

Όλες οι τροφές των Σαολίν είναι 100% φυτικές και τρώνε με τη μέθοδο της μονοφαγίας. Δηλαδή τρώνε κάθε φορά ένα είδος τροφής. Π.χ. τρώνε το πρωί 2 μήλα, μετά από 2 ώρες π.χ. καρότο, πριν το μεσημέρι - μια χούφτα ρύζι, ύστερα λίγο φασόλια και μετά κάτι σαν το κολοκυθάκι ή λάχανο.

Ένας πρώην καταδρομέας από την Ρωσία πήγε και έζησε στους Σαολίν. Το γκρουπ τους είχε 18 άτομα από διάφορες χώρες και ζούσαν σε ένα δωμάτιο. Λέει ότι κάθε πρωί, πριν την ανατολή του ηλίου, αυτοί τρέχανε 5 χιλιόμετρα πάνω σε ένα βουνό που έχει το άγαλμα του Βούδα. Είχαν για προπονητή έναν μοναχό δρομέα που ήταν 135 ετών. Μόνο το πρόσωπό του έδειχνε ότι ήταν μεγάλος, το κορμί του ήταν νέου ανθρώπου. Λέει, ότι όταν ο προπονητής τους κατέβαινε από το βουνό, αυτοί ανέβαιναν πάνω. 

Όσο ζούσαν λέει εκεί είχαν την αίσθηση ότι το στομάχι τους ήταν άδειο, δεν είχαν αυτή την συνηθισμένη αίσθηση βάρους πού έχουν όλοι, όταν τρώνε κανονική τροφή, γι αυτό είχαν μια κατάσταση διαρκής πίνας. Ήταν δύσκολο να συνηθίσει αυτή τη διατροφή. Όμως οι προπονήσεις δεν άφηναν χρόνο για πολλές σκέψεις και δεν κατάλαβε πως και πότε συνήθισε σε διαρκή κίνηση και ελαφρότητα στο σώμα.

Λέει ότι πριν πάει στους Σαουλίν, έκανε κάμψεις με ένα χέρι 35 φορές και με δυο χέρια 100 φορές. Με τη λιτή και φυτική διατροφή τους και προπονήσεις, μετά από 2 μήνες έκανε κάμψεις με ένα χέρι 100 φορές και με τα δύο χέρια 200 φορές.

Πριν να πάει στο μοναστήρι, είδε πολλά βίντεο για τους Σαολίν και έλεγε στον εαυτό του ότι είναι μοντάζ ή ειδικά εφέ . Στο μοναστήρι είδε με τα μάτια του. π.χ. πως ένας άνθρωπος πήδηξε από κει που ήταν σε ύψος 3-4 μέτρα.

Ξυπνάνε στις 5 το πρωί, το πρωινό τους είναι από 7,30 μέχρι 8.00, γεύμα 11,30 μέχρι 12.00, εκεί τρώνε μεγαλύτερη ποσότητα και το βραδινό 5.30 μέχρι 6.00, ύπνος στις 11 το βράδυ. Αν φάει κάποιος μετά τις 6, τον δέρνουν με το ξύλο και τον διώχνουν από το μοναστήρι.

Shaolin arts09 Ισχυρό Shaolin Τεχνών


7 σχόλια:

  1. Γεια σας.Επιτρεψτε μου να μην το πιστεψω αυτο που δημοσιευετε για "εναν πρωην" καταδρομεα διχως να ξερουμε ποιος ειναι.Μου φαινεται αυτο σχεδον αδυνατον και αμεσως η πιο φυσιολογικη και αναμενομενη απορια θα ηταν γιατι ολοι οι καταδρομεις-επιλεκτοι του κοσμου δεν γινονται χορτοφαγοι-ωμοφαγοι.Για τους Σαολιν εχω ακουσει κατα καιρους,υπαρχει περιπτωση να τρωνε λευκο κρεας;Ανεξαρτητως της διααφωνιας μου αυτα τα αρθρα φαινονται αξιολογα και επειδη ασχολουμαι με τον μαραθωνιο θα ηθελα να δημοσιευετε οτιδηποτε ανδιαφερον υπαρχει σχετικα με την διατροφη.Εχω εναν γνωστο μου δρομεα αγωνων βουνου ο οποιος δεν τρωει κρεας αλλα δεν ξερω αν παιρνει συμπληρωματα.Υπαρχουν επισης δυο(αυτους γνωριζω εως τωρα) αμερικανοι υπερμαραθωνοδρομοι μη κρεωφαγοι:ο Σκωτ Τζουρεκ(εχει νικησει τρεις συνεχομενες χρονιες στο σπαρταθλο) και ο Μαικλ Αρνσταιν που τρωει μονον φρουτα.Το πως ανταποκρινεται το σωμα τους δεν μπορω να το γνωριζω.ΥΓ-1 Οι σπαρτιατες ετρωγαν χοιρινο κρεας ΥΓ-2 Φανταστειτε οι καλογεροι της Ελλαδος να ηταν και μαραθωνοδρομοι η αθλητες του παγκρατιου η αναρριχητες στα μετεωρα,τι εντυπωση θα προκαλουσαν στο "χριστεπωνυμον πληθος" Ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη,
    Το θέμα της διατροφής είναι μεγάλο. Δεν υπάρχουν πολλές πηγές στα Ελληνικά για να διαβάσει κανείς….. Οτιδήποτε γράφω γ’ αυτό το θέμα το έχω ζήσει….. Είμαι χορτοφάγος εδώ και πολλά χρόνια, είμαι ωμοφάγος (τίποτα μαγειρεμένο στη φωτιά) εδώ και πάνω από ενάμισι χρόνο. Δεν είναι εύκολο καθώς στην αρχή το σώμα ζητάει το δηλητήριο που του έχουν μάθει επί πολλά χρόνια (όπως ενός ναρκομανή) .
    Φυσικά έχω χάσει πολλά κιλά , αλλά
    ….σας προκαλώ: με την ζέστη του Ιουλίου να βρείτε έστω έναν να ανταγωνιστεί μαζί μου στο περπάτημα για 50-60 χιλιόμετρα τις μεσημεριανές ώρες. Εγώ είμαι εργαζόμενος καθημερινά επί 10-11ώρες στις οικοδομές. Δηλ. δεν είμαι αθλητής, αλλά ένας απλός εργαζόμενος και χορτοφάγος/ωμοφάγος. Σας προκαλώ λιπών…. Να δούμε ποιανού το σώμα αντέχει περισσότερο σε σκληρές συνθήκες με ούτε μια σταγόνα νερού σε 38-40 βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά ο κρεοφάγος μπορεί να γίνει 120 κιλά και να σηκώνει τεράστια βάρη όπως στους αγώνες strongman, powerlifting, άρση βαρών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο στόχος εμένα δεν είναι να σηκώνω βάρη, αλλά να είναι το πνεύμα μου ακμαίο, οι νοητικές μου δυνατότητες στο μέγιστο των δυνατοτήτων και να ζήσω πολλά χρόνια για να πολεμήσω για το έθνος μου. Όποιος κάνει για ένα διάστημα χορτοφαγική ωμοφαγία, δηλ την μόνη διατροφή που από την φύση ταιριάζει απόλυτα στον άνθρωπο, θα καταλάβει αυτά που γράφω…. Η φυτοζωία με τα φάρμακα και τους «ιατρούς» από τα 50-55 δεν είναι φυσιολογικό για τον άνθρωπο και είναι μια αρρωστημένη κατάσταση, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλες τις «σύγχρονες» κοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε λόγω τον φαρμάκων και των ιατρών έχει ανέβει ο Μεσος Όρος στα 75-80 χρόνια ζωής.

      Διαγραφή
  5. Θέλω την γνώμη σου για αυτό:
    http://www.annwigmore.gr/index.php
    υποστηρίζει μία "ζωντανή διατροφή" αλλά όχι ωμοφαγία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι σίγουρο ότι το πράσινο φρέσκο χόρτο είναι η τέλεια τροφή για τον άνθρωπο. Αλλά τα φρούτα, λαχανικά και οι μη επεξεργασμένοι ξυροί καρποί και ρίζες είναι και αυτά εξίσου φυσικά για τον άνθρωπο.
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκεκριμένο ινστιτούτο δεν αποδέχεται την χορτοφαγική ωμοφαγία. Υπάρχουν μερικά σενάρια.
    Επειδή είναι γιατρικό κέντρο, ως και τα άλλα συμβατικά γιατρικά κέντρα, δεν ασχολείται με την πρόληψη. Ή , θέλοντας να απομακρύνει τους ανθρώπους από την ουσία του προβλήματος που είναι τα μαγειρεμένα και επεξεργασμένα δηλητήρια που τρώνε (γιατί πρέπει να πιστεύω στις αγνές του προθέσεις;) , να τους βοηθάνε με τα ειδικά τους προϊόντα, τα οποία όντος , επειδή μιλάμε για θεραπεία με ένα πράσινο χόρτο , σίγουρα θα είναι καλό για την υγεία.
    Εγώ με την διατροφή που λέω δεν μιλάω για θεραπεία στις κρίσιμες καταστάσεις, αλλά μιλώ για στάση ζωής.
    Εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι κανέναν «ειδικό» και πιστεύω ότι όλες οι αρρώστιες, ακόμα και οι λεγόμενες «μεταδοτικές», του ανθρώπου είναι αποτέλεσμα της λανθασμένης διατροφής. Με το να περάσει κανείς στη ωμοφαγική χορτοφαγία και να πίνει μόνο καθαρό πόσιμο νερό και τίποτα άλλο, μπορεί να γιατρευτεί κανείς ακόμα και από καρκίνο. Γιατί το καρκίνο δεν είναι τίποτε άλλο από την μη δυνατότητα το οργανισμού στη ανανέωση των κυττάρων και την σταδιακή σήψη των οργάνων του. Η αποτοξίνωση μέσων απόλυτης νηστείας και η ωμοφαγία είναι η απόλυτη θεραπεία όλων των ασθενειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή