Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κατά 23 δισ. Ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδος, μόνο μέσα στο τελευταίο τρίμηνο!


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα του Υπουργείο Οικονομικών και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο εδώ, το δημόσιο χρέος της χώρας μας αυξήθηκε μέσα στο τελευταίο τρίμηνο κατά 23 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, στο τέλος του πρώτου εξαμήνου το χρέος διαμορφώθηκε στα 303,527 δισ. ευρώ, όταν στο τέλος του πρώτου τριμήνου ήταν 280,292 δισ. ευρώ.

Τα νέα μέτρα των 11,5 δισ. ανά έτος (που περιλαμβάνουν κατάργηση επιδομάτων, κατάργηση δώρου Πάσχα και Χριστουγέννων, νέα περικοπή μισθών του δημοσίου και απόλυση ή συνταξιοδότηση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων) δεν αρκούν λοιπόν για να καλύψουν ούτε στο μισό την αύξηση του δημοσίου χρέους όχι ενός έτους αλλά ούτε ενός τριμήνου.

Και ενώ οι δημόσιες δαπάνες μειώνονται συνεχώς το δημόσιο χρέος καλπάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς προς τα πάνω λόγω της συνεχούς καταβολής υπέρογκων τόκων στους δανειστές τοκογλύφους. Τόκους που υποχρεώνεται να πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να πηγαίνουν στις τσέπες των τοκογλύφων του Παγκόσμιου Σιωνισμού.

Το ποσό που καλούμαστε να πληρώνουμε σε τόκους ανά μήνα, ξεπερνάει πλέον το συνολικό μηναίο εισόδημα εκατομμυρίων Ελλήνων! Ακόμη και αν παραχωρούσαν ολόκληρη την περιουσία του ελληνικού δημοσίου στους τοκογλύφους, δεν θα έφθανε για να πληρωθούν ούτε οι τόκοι δύο ετών!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ακόμα και από τους ίδιους τους αριθμούς ότι για να λυθεί το πρόβλημα του δημοσίου χρέους της Ελλάδος και των υπολοίπων κρατών της Ευρώπης, δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τον παρακάτω:

1) Μονομερής διαγραφή ολόκληρου του δημοσίου χρέους από όλα τα κράτη της Ευρώπης.

2) Δημιουργία ενός νέου τραπεζικού συστήματος με εθνικές κεντρικές τράπεζες που θα ελέγχονται πλήρως από το κάθε εθνικό κράτος και θα αποκλείουν κάθε τοκογλυφική δραστηριότητα λειτουργώντας ως εργαλείο για την πραγματική οικονομία και την εθνική οικονομική ανάπτυξη.

3) Να δικαστούν για τα εγκλήματά τους οι τοκογλύφοι μαζί με τους πολιτικούς συνεργάτες τους και η τοκογλυφία από κεντρικός πολιτικός και οικονομικός θεσμός όπως είναι σήμερα (μπροστά στον οποίον θυσιάζονται τα πάντα ακόμη και η ίδια η ύπαρξη του έθνους), να χαρακτηριστεί ως παράνομη εγκληματική δραστηριότητα και να τιμωρείται με βαρύτατες ποινές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου