Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Οι Κινέζοι αγοράζουν τη Γη μας.



      Η ¨οικονομική κρίση” που δημιούργησε στην Κύπρο το καθεστώς Χριστόφια κατέβασε στο ελάχιστο τις τιμές των ακινήτων με αποτέλεσμα χιλιάδες κατοικίες και τεράστιες εκτάσεις να αγοράζονται πάμφθηνα και μαζικά από ξένους επενδυτές.
      Περισσότερες από 100 κατοικίες αγοράστηκαν μόνο μέσα στο τελευταίο τετράμηνο στην Πάφο από Κινέζους σύμφωνα με είδηση που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
      Και το χειρότερο είναι ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κανείς που να προσπαθεί να εμποδίσει το ξεπούλημα της Κυπριακής γης, αλλά αντιθέτως οι εφημερίδες πανηγυρίζουν μιλώντας για “επερχόμενες επενδύσεις” και “ανάκαμψη στον κατασκευαστικό τομέα”.


ΠΑΦΟΣ: «Μεγάλο» ενδιαφέρον από Κινέζους


Δεκάδες κατοικίες διαμερίσματα και επαύλεις πωλούνται σε Κινέζους το τελευταίο διάστημα στην Πάφο δίνοντας μεγάλη ανάσα στο κλάδο της ανάπτυξης γης.. Το ενδιαφέρον των Κινέζων για αγορά ακινήτων στην Πάφο το καταμαρτυρούν οι διαφημιστικές πινακίδες μεγάλων εταιρών ανάπτυξης γης κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού Πάφου αλλά και σε περιοχές όπως είναι η Πόλη Χρυσοχούς και η Πέγεια.

Τέσσερις μεγάλες εταιρίες ανάπτυξης γης στην Πάφο καταγράφουν ήδη αρκετές πωλήσεις κατοικιών σε Κινέζους και η εκτίμηση τους είναι πως το ενδιαφέρον θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Οι εταιρίες Leptos , Aristo, Pafillia και Hadgidemosthenous γέμισαν τον ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα τους δρόμους με διαφημιστικές πινακίδες στα Κινέζικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠΟΛΙΤΗ» μία από αυτές τις εταιρίες πώλησε πρόσφατα σε μία μόνον ημέρα 10 ακίνητα. Στελέχη των εταιριών αυτών αποκάλυψαν ότι προχώρησαν ήδη σε αρκετές πωλήσεις σε σημείο μάλιστα να θεωρούν πως η Κινέζοι είναι αυτοί που κρατούν τον κλάδο ζωντανό! Με δεδομένη την κρίση του κλάδου των ακινήτων τα τελευταία χρόνια στην Πάφο η πωλήσεις σε Κινέζους καθίστανται  φιλί ζωής όχι μόνον για τις εταιρίες ανάπτυξης γης αλλά για όλες τις παρεμφερείς επιχειρήσεις δήλωσε ο διευθυντής της εταιρίας Hadgidemosthenous Χριστάκης Χαραλάμπους.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Γιώργος Λεπτός επιβεβαιώνει ότι η κινεζική αγορά προσφέρει πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Το επιμελητήριο Πάφου προγραμματίζει για τον Σεπτέμβριο νέα συνάντηση με τον Κινέζο πρέσβη στην Κύπρου στον οποίο θα παρουσιάσει την Πάφο και τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στην αγορά κατοικίας και στον τουριστικό τομέα. Ο κ. Λεπτός εκτίμησε πως το τελευταίο διάστημα στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 100 πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους γεγονός που καταδεικνύει την σημασία αυτής της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου