Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Η «είδηση» από την Αυστραλία δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μεγαλοφυές στρατηγικό κτύπημα.



«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι στην Ευρώπη περίπου 215 εκ. κατοίκων καπνίζουν, από τα οποία τα 130 εκατ. είναι άνδρες. Το ποσοστό καπνιστών στους άνδρες είναι κατά μέσο όρο 34% στη Δυτική Ευρώπη και 47% στην Ανατολική, ενώ στις γυναίκες, 25% στη Δυτική Ευρώπη και 20% στην Ανατολική (WHO 2007). Η Ελλάδα παρουσιάζει την υψηλότερη αναλογία καπνιστών μεταξύ των δυτικοευρωπαϊκών χωρών (37,6%)»

Tα παραπάνω ποσοστά δεν περιγράφουν αντικειμενικά την τραγική κατάσταση στο θέμα του καπνίσματος. Αν δεν λειφθούν υπόψη οι ανήλικοι και τα άτομα πάνω από 55 ετών οι οποίοι μαζί αποτελούν περίπου το 40% του ευρωπαϊκού πληθυσμού, το ποσοστό καπνιστών του δημογραφικά και εργασιακά ενεργού πληθυσμού, αντρών και γυναικών, αυτομάτως εκτοξεύεται στο εξωφρενικό 70%.

Αφορμή για να ασχοληθούμε με το κάπνισμα στάθηκε αυτή η είδηση από την Αυστραλία. Δεν είμαστε παντογνώστες, αλλά την πιο σημαντική επιστήμη του κόσμου, την επιστήμη της εβραιολογίας, κατέχουμε αρκετά καλά και είναι χρέος μας να εξηγήσουμε μερικά πράγματα στους αφελείς έλληνες γκοήμ.

Το φαινόμενο πλασέμπο

Το ανώτερο εβραϊκό ιερατείο σε αντίθεση με τους γκοήμ και τους απλούς εβραίους, γνωρίζουν καλά για αυτό το φαινόμενο. Ξέρουν καλά ότι το υποσυνείδητο των ανθρώπων κατέχει το 95% του μυαλού τους (όσο τους έχει μείνει τέλος πάντων). Γ’ αυτό πάντα επικοινωνούν με αυτό, ανατρέχουν στο υποσυνείδητο και όχι στον μυαλό τους.

Γιατί νομίζετε σήμερα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης σε όλα τα πακέτα των τσιγάρων υπάρχει «προειδοποίηση» τύπου «το κάπνισμα σκοτώνει», «το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο», «το κάπνισμα προκαλεί εκτρώσεις» κλπ κλπ; Ίσος κάποιος σκεφτεί ότι την Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία ξαφνικά απασχόλησε η υγεία των γκοήμ.


Ναι, απασχόλησε , αλλά όχι στην κατεύθυνση που προσπαθούν να πείσουν.

Παλιά όταν οι άνδρες καπνιστές ήταν λιγότεροι και οι γυναίκες δεν κάπνιζαν καθόλου τα πακέτα δεν είχαν καμιά επιγραφή, κανέναν δεν «προειδοποιούσαν». Μετά άρχισαν να αναγράφουν διάφορα στο πλάι του πακέτου με μικροσκοπικά γράμματα. Αλλά τα πακέτα ήταν όμορφα, η διαφήμιση προσπαθούσε να συνδέσει τον τρόπο ζωής με το κάπνισμα: θυμάστε τον καουμπόη;

Τι πέτυχαν όλα αυτά τα χρόνια;

Το 70-80% των γκοήμ είναι εθισμένοι στο κάπνισμα. Σήμερα όταν όλη η νεολαία, ακόμα και η πλειοψηφία των νεαρών κοριτσιών είναι καπνιστές, αναγράφουν στα πακέτα «το κάπνισμα είναι θάνατος». 

Διαβάστε και φρύξτε:
«Μελέτη στην Ελλάδα που διενεργήθηκε το έτος 2004 - 2005 σε μαθητές Γυμνασίου, το 32.1% των μαθητών Γυμνασίου δήλωσε ότι είχε δοκιμάσει τσιγάρο στο παρελθόν ενώ το 16,2% των μαθητών δήλωσε ότι ήταν τακτικοί καπνιστές. Επιπλέον, 1 στους 4 μαθητές καπνιστές δήλωσε ότι είχε καπνίσει για πρώτη φορά σε ηλικία μικρότερη των 10 ετών. Συγχρόνως, το 20% των μη καπνιστών μαθητών θεωρεί ότι θα καπνίζει την επόμενη σχολική χρονιά. Σχετικά με το παθητικό κάπνισμα το 89.8% των μαθητών Γυμνασίου δήλωσε ότι εκτέθηκαν στο παθητικό κάπνισμα στο σπίτι τους και το 94,1% σε δημόσιο χώρο.»

Δηλ. όταν ο αριθμός των καπνιστών έχει υπερβεί το κρίσιμο σημείο μη επιστροφής, οι παγκόσμιοι εβραίοι δυνάστες έβγαλαν το άσσο από το μανίκι τους. Αυτή η «προειδοποίηση»/πρόσκληση διαπερνάει κατευθείαν στο υποσυνείδητο του καπνιστή και μένει μόνιμα εκεί.

Κανένας καπνιστής δεν σταμάτησε το κάπνισμα μετά από την αναγραφή των «κινδύνων» στα πακέτα. Κανένας καπνιστής δεν έχει κόψει το κάπνισμα από τις επιγραφές στη συσκευασία. Συνεχίζει να καπνίζει όπως και πριν, μόνο αυτή τη φορά έχει ισχυρή υπνωτιστική προδιάθεση. «Το κάπνισμα είναι θάνατος». Από την στιγμή εκείνη ο καπνιστής υποσυνείδητα οδηγεί τον εαυτό του στον θάνατο! Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο βασικό κανόνας να κατασκευάσει κανείς ένα ζόμπι (είναι και πρώτος κανόνας των διαφημίσεων) είναι σταγόνα-σταγόνα, αλλά σταθερά να σφυροκοπάς το υποσυνείδητο. Ο καπνιστής βλέπει το πακέτο 20 φορές την ημέρα, ίσος και περισσότερες. Το υποσυνείδητο του καπνιστή αρχίζει να εργάζεται για την αυτοκαταστροφή του.

Η «είδηση» από την Αυστραλία δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μεγαλοφυές στρατηγικό κτύπημα του παγκόσμιου εβραϊκού ιερατείου στον πόλεμο κατά των γκοήμ που διεξάγει εδώ και μερικές μόνο χιλιετίες.
   
ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου