Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Εξιχνιάστηκε η (σύμφωνα με τους αντιρατσιστές) “ρατσιστική” δολοφονία. Τυνήσιοι ήταν οι δολοφόνοι του ..Τυνήσιου

H παρακάτω είδησις αποκαλύπτει πλήρως τον ρατσισμό των “αντιρατσιστών”. (Ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

-Αρχικά δίχως να έχουν κανένα στοιχείο για αυτό και ενώ στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί έχει καταγραφεί ότι υπολογίσιμο τμήμα του πληθυσμού διαθέτουν πλέον περισσότερες από 154 διαφορετικές εθνότητες προερχόμενες από κάθε γωνιά της γης, αυτοί ανέφεραν ότι οι δράστες ήταν Έλληνες! (αυτό και μόνο δείχνει ρατσιστική προκατάληψη και ξεκάθαρη ρατσιστική διάκριση εναντίον μιας και μόνο, ανάμεσα στις 154, συγκεκριμένης εθνότητος, της Ελληνικής) Με αφορμή το περιστατικό προγραμμάτιζαν επίσης και ρατσιστική συγκέντρωση εναντίον των Ελλήνων.

-Μόλις όμως βγήκε η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι “αντιρατσιστές” σταμάτησαν ξαφνικά κάθε αναφορά στο θέμα και αποφάσισαν να μην κάνουν συγκέντρωση που να το καταγγέλλει! Και αυτό αποτελεί επίσης ρατσιστική συμπεριφορά καθώς ενώ ισχυρίζονται ότι είναι υπέρ των “κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών” και ενάντια “σε αυτούς που τους μαχαιρώνουν” και ενώ αρχικά σκόπευαν να κάνουν συγκέντρωση ενάντια στους δολοφόνους αυτού του “κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη” , τελικά με βάση ρατσιστικό κριτήριο που αφορά την καταγωγή των δολοφόνων, αποφάσισαν να την ακυρώσουν , καθώς οι δολοφόνοι του είναι Τυνήσιοι! Που είναι ο “ανθρωπισμός” σας “κύριοι” “αντιρατσιστές”; Εδώ δολοφονούνται καθημερινά “οικονομικοί μετανάστες” τους οποίους ισχυρίζεστε ότι τους υποστηρίζετε και είστε ενάντια στις επιθέσεις εναντίον τους, και σε εκατοντάδες από αυτά τα εγκλήματα οι δολοφόνοι έχουν βρεθεί (και ούτε ένας από αυτούς δεν ήταν Έλληνας) και εσείς δεν κάνετε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ούτε μια συγκέντρωση αλληλεγγύης στα θύματα , ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ και καλύπτοντας τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, και μάλιστα τους καλύπτετε έχοντας καθαρά και μόνο ρατσιστικό κριτήριο σε ότι αφορά την καταγωγή των δολοφόνων! (Βεβαίως για την περίπτωση που δολοφονούνται Έλληνες φυσικά και δεν τίθεται κανένα θέμα αλληλεγγύης στα θύματα, αλλά πως είναι δυνατόν να μην αντιδράτε όταν δολοφονούνται πλέον σχεδόν καθημερινά “κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες”;)

Από τις καθημερινές πλέον δολοφονίες μεταναστών είναι ξεκάθαρο ότι οι “καημένοι οι μετανάστες” κινδυνεύουν. Πρέπει άμεσα να προστατευθούν!!! Πρέπει να απελαθούν άμεσα όλοι πίσω στις πατρίδες τους ώστε εκεί να είναι περισσότερο ασφαλείς και να μην κινδυνεύουν να δολοφονηθούν από …τους συμπατριώτες τους!

Διότι αντίθετα με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, εκεί υπάρχει περισσότερη ασφάλεια καθώς οι κακοποιοί συμπατριώτες τους γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται αφεθούν ελεύθεροι μετά από λίγους μήνες ή μετά από ελάχιστα χρόνια, αλλά ότι θα τιμωρηθούν με βάση τον Ισλαμικό νόμο (με την θανατική ποινή για δολοφονίες ή με κομμένα δάκτυλα και χέρια για μια μικρή κλοπή) και έτσι φοβούνται να προβούν σε τέτοιες πράξεις.

Ακολουθεί η είδησις (από το in.gr)

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ένας 25χρονος Τυνήσιος στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος αλλοδαπός βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος τα μεσάνυχτα, στην είσοδο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, τα κίνητρα του εγκλήματος είναι προσωπικές διαφορές, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα.


Ήδη αναζητούνται δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι θεωρούνται ως οι βασικότεροι ύποπτοι.


Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ύποπτοι συναντήθηκαν από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας με το θύμα τους σε διαμέρισμα.


Εκεί ήλθαν σε αντιπαράθεση, η οποία εξελίχθηκε σε συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου.


Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα εκτιμάται ότι κατάφερε να κατεβεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος κατά τις 12.30 τα μεσάνυχτα από διανομέα φαγητού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς ο άτυχος νεαρός είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου