Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η "ανακάλυψις" του εγκληματία πολέμου



Συναγωνιστές μου,
            Αυτοί οι εβραίοι έχουν πλάκα. Καταπόνηροι και... μπαγαπόντηδες έχουν την πεπλανημμένη εντύπωση ότι μπορούν να κοροϊδεύουν την ανθρωπότητα. Ας είναι καλά οι υπόδουλες σ’ αυτούς κυβερνήσεις, οι στοές, οι λέσχες, οι τράπεζες, που μέσω αυτών κυβερνούν τα ανθρωπάκια της γης. Μπορούν, ακόμη, να διαχέουν το αποχαυνωτικό τους δηλητήριο μέσα από τα ξεπουλημένα Μ.Μ.Ε., να προβάλλουν ό,τι ιδέες θέλουν, να διαμορφώνουν όπως θέλουν την παγκόσμιο κοινή γνώμη. Όμως όλους; Όχι βεβαίως! Όχι όλους! Όχι εμάς τους εθνικιστάς! Ο δεύτερος μεγάλος πόλεμος μπορεί να κερδήθηκε από τους εβραίους, μ’ ένα μεγάλο όμως τίμημα.
            Απεκαλύφθησαν! Ο θόρυβος γύρω από αυτούς δεν τους εβοήθησε όπως αφελώς πιστεύουν, αλλά απεκάλυψε στην παγκόσμια κοινότητα τα καταχθόνια και σκότια σχέδια τους για το μέλλον της.
            Συνέλαβαν ένα γεροντάκι στην Ουγγαρία που... εκρύβετο τόσα χρόνια (67 παρακαλώ) λόγω των εγκλημάτων του κατά των εβραίων. Εδώ οι εβραίοι κατόρθωσαν να υποκαταστήσουν ολόκληρον την ανθρωπότητα. Όποιος “εγκληματή” κατ’ αυτών, εγκληματή εναντίον των ανθρώπων. Ας εχάθησαν χιλιάδες, εκατομμύρια, ανθρώπων, δεν έχει σημασία φθάνει που δεν ήταν εβραίοι. Αν ήσαν θα εχάλαγε ο “κόσμος”. Τώρα που δεν είναι, παραμένουν, αδιάφορα, αζήτητα πτώματα.
            
“Πιάσανε” λοιπόν το γεροντάκι. Όχι μεγάλος... εγκληματίας. Από τους “μικρούς” λέτε τόσα χρόνια να μη τον γνωρίζουνε! Και που κατουρούσε ήξεραν. Και τί έτρωγε ήξεραν. Και πόσες φορές έπινε νερό ήξεραν! Τότε; Αφού τα χρόνια που επέρασαν αφ’ ενός συνέλαβαν τους πιο “ξακουστούς”, αφ’ ετέρου έστησαν μία παραμυθολόγια, έτσι για να  διατηρούν τον “θρύλο”, σ’ όσους... διέφυγαν αλλά δεν πιάστηκαν, επειδή ακριβώς ήξεραν ότι ήσαν πεθαμένοι ήδη (π.χ. Μάρτιν Μπόρμαν), φροντίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα να ξεθάβουν κανένα χούφταλο που έκανε βόλτες έξω από... κάποιο στρατόπεδο εργασίας, να προβάλλεται η μεγάλη τους επιτυχία, να δίδεται η ευκαιρία να αναμασάτε η καραμέλα των βασανισμένων εβραίων του πολέμου να επανέρχεται στην επικαιρότητα η ολοένα και πιο αδιάφορη για τους λαούς μνήμη του ολοκαυτώματος.
            Τώρα που η Ευρώπη στενάζει κάτω από τις αντιανθρώπινες δολιότητες, της φρικτές οικονομικές συνομωσίες της σιχαμένης Goldman Sacks, της Morgan and Stanley της Salomon Brothers, όλες εβραϊκές, τώρα που κάθε ημέρα όλο και περισσότερα χείλη ομολογούν την εβραϊκή παρουσία πίσω από το σχεδιασμένο κατά της Ευρώπης άνομο έγκλημα και ιδιαιτέρως κατά της φιλτάτης και ιεράς πατρίδος Ελλάδος, αυτά τα άτυχα γεροντίδια που επιλεκτικώς “ανακαλύπτονται”, αποτελούν τονωτικές ενέσεις συμπάθειας, στους όλους και περισσότερο καταρώμενους εβραίους από τους συνθλιβόμενους από τον Σιωνισμό, λαούς της Ευρώπης.
            Σε λίγα χρόνια, επειδή δεν θα υπάρχει πιά κανένα άλλο ζωντανό ανθρωπάκι, οι εβραίοι θα ξεθάβουν ... πτώματα να μας τα “μοστράρουν” σαν λείψανα διωκομένων “εγκληματιών” που δεν πιάστηκαν στην... ώρα τους αλλά επιτέλους ευρέθησαν!!!
            Όσο υπάρχουν βλάκες το ψέμα θα θολώνει την καθαρή κρίση και το κακό θα κυβερνά! Όσο! Salom μέχρι τότε, εχθροί Του Θεού και των ανθρώπων Σιωνισταί!

Έρρωσθε συναγωνιστές μου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου