Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η παγκόσμια ιουδαιοκρατία δεν κρύβεται

Όποιος είδε ολόκληρη τη συνέντευξη του προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και δεν είναι ένα ναρκώμενο δίποδο που απλά περπατάει στη γη φέροντας κατ ευφημισμό τον όρο άνθρωπος, αντιλήφθηκε ότι εδώ και καιρό πλέον οι Σιωνιστές δεν κρύβονται! Κατά καιρούς παρομοίου περιεχομένου δηλώσεις έχουν κάνει και άλλοι, όπως μεγαλοτραπεζίτες και στελέχη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, προαναγγέλλοντας κοσμοϊστορικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην παγκόσμια κυβέρνηση. Φυσικά κανένα από τα Μ.Μ.Ε, αφού όλα είναι ελεγχόμενα από αυτούς, δεν τολμάει να τις προβάλλει. Εδώ όμως ο ίδιος ο πρόεδρος του Ισραήλ μίλησε ξεκάθαρα για παγκοσμιοποίηση και παγκόσμιο έλεγχο κυβερνήσεων και οικονομιών. " Όποιος δεν ακολουθήσει αυτή την αλλαγή θα μείνει φτωχός και ασήμαντος" όπως είπε. Ομολόγησε με απόλυτη ηρεμία και δόση ικανοποίησης, δημιουργώντας την εντύπωση με την σιγουριά που μιλούσε ότι ξέρει πάρα πολλά παραπάνω, πως τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον αραβικό κόσμο θα λειτουργήσουν υπέρ του Ισραήλ στο τέλος!

Έχει το θράσος, αφού γνωρίζει ότι απευθύνεται σε μαζανθρώπους που υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου από τα Μ.Μ.Ε, να μιλάει υποκριτικά ότι νοιάζεται για τα δολοφονημένα παιδιά στην Συρία από την κυβέρνηση Άσσαντ, αγνοώντας τα αμέτρητα φέρετρα με παιδιά Παλαιστινίων που οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν δολοφονήσει εδώ και τόσα χρόνια.

Όσον αφορά την Ελλάδα, ουσιαστικά προανήγγειλε και έδωσε την κατεύθυνση στις εδώ μαριονέτες Έλληνες πολιτικούς, ότι μαζί με την Κύπρο είναι μονόδρομος να συμπράξει με το Ισραήλ στα θέματα εκμετάλλευσης ενεργειακών πόρων. Αυτή η συμμαχία ουσιαστικά θα δορυφοροιοποιήσει την Ελλάδα και την Κύπρο αρχικά με το Ισραήλ και έπειτα με την Τουρκία, η οποία διακαώς θέλει μερίδιο στην μοιρασιά που γίνεται, αδιαφορώντας εδώ και χρόνια για το διεθνές δίκαιο που την κάλεσε να το σεβαστεί ο πρόεδρος του Ισραήλ! Άλλωστε να θυμίσουμε την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού Νετανιάχου πως η βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα και την Κύπρο είναι συμπτωματική και όχι στρατηγική!

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης


1 σχόλιο: