Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Να κλείσουν τα οδοφράγματα


Αν θέλουμε να έχει κόστος ο κατακτητής της πατρίδος μας , επιβάλλεται να κλείσουμε άμεσα τα οδοφράγματα και να επαναφέρουμε την εμπόλεμη κατάσταση ανάμεσα στην κυπριακή δημοκρατία και τις δυνάμεις της κατοχής. 
Μόνο έτσι θα σταματήσουν οι επισκέψεις στα κατεχόμενα και η οικονομική στήριξη της κατοχής .
Θα σταματήσει η μεθοδευμένη μετεγκατάσταση των τουρκοκυπρίων στην ελεύθερη επικράτεια μας την ώρα που θα συνεχίζεται η τουρκοποίηση των κατεχομένων και ο εποικισμός.
Θα σταματήσουν οι δωρεάν παροχές υπηρεσιών , η παροχή δωρεάν ρεύματος και λοιπών διευκολύνσεων. 
Θα σταματήσει η ελεύθερη διακίνηση εργατών και εμπορευμάτων από τα κατεχόμενα που πλήττουν άμεσα την οικονομία μας. 
Θα σταματήσει το ξεπούλημα της πατρώας γης στους κατακτητές. 
Θα σταματήσει η διέλευση λαθρομεταναστών δια μέσου των κατεχομένων. 
Θα σταματήσει η εκμετάλλευση της κυπριακής δημοκρατίας από τους τουρκοκύπριους που συγχωνεύθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τους κατακτητές και ως εκ τούτου δεν μπορούν να έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα που απορρέει από την κυπριακή δημοκρατία. 

Οι τουρκοκύπριοι απώλεσαν το δικαίωμα του πολίτου της κυπριακής δημοκρατίας ως αρνητές της υπόστασης της και πολέμιοι της , σε συνεργασία με μια ξένη δύναμη εισβολής και κατοχής. 
Η ανάκτηση αυτού του δικαιώματος προϋποθέτει ξεκάθαρη αποσύνδεση με τις δυνάμεις της εισβολής και εναντίωση στην κατοχή. 
Όσο θα μένουν τα οδοφράγματα ανοικτά οι τουρκοκύπριοι θα απολαμβάνουν των παροχών της κυπριακής δημοκρατίας από τη μια και από την άλλη θα υπηρετούν την τουρκική κατοχή. 
Αυτή η κατάσταση είναι μια μορφή υποτέλειας στη Τουρκία και ένα στάδιο τουρκοποίησης ολόκληρης της Κύπρου.
Το κλείσιμο των οδοφραγμάτων είναι η μοναδική νόμιμη πράξη επανατοποθέτησης του κυπριακού ως προβλήματος εισβολής και κατοχής. Ας σταματήσουν λοιπόν οι διάφοροι πατριδοκάπηλοι , που ευθύνονται για την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , να μιλούν για επανατοποθέτηση του κυπριακού στη βάση της εισβολής και κατοχής με ανοικτά οδοφράγματα. 
Αυτή η θέση είναι πολιτική αγυρτεία και προσπάθεια παγίδευσης του λαού. 
Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη. Η επανατοποθέτηση του κυπριακού στη βάση της εισβολής και κατοχής θα πραγματωθεί με την επαναφορά της εμπολέμου καταστάσεως και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων. 
Αυτή θα είναι η πρώτη πράξη της στρατηγικής της απελευθέρωσης. 


Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ 
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου