Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Θερμά συγχαρητήρια στην Nadja Drygalla! Προτίμησε να αποχωρήσει από την “Ολυμπιακή” αποστολή της Γερμανίας παρά να συμβιβαστεί με την “πολυπολιτισμικότητα” και τον “αντιρατσισμό”.


Η συγκεκριμένη είδηση (όπως άλλωστε ήταν απόλυτα αναμενόμενο ) δημοσιεύεται εντελώς παραχαραγμένη από όλα ανεξαιρέτως τα εγχώρια Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως όπως και από αρκετά διεθνή. Η αθλήτρια ούτε αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς, ούτε ανήκει στον χώρο της “ακροδεξιάς” όπως αναφέρουν. Εδώ δημοσιεύουμε την είδηση όπως ακριβώς έχει (και δυστυχώς αυτό αποτελεί μέχρι στιγμής Πανελλήνια αποκλειστικότητα για την ιστοσελίδα μας.)
Η 23χρονη Γερμανίδα πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Nadja Drygalla δηλώνει εθνικοσοσιαλίστρια (και όχι “ακροδεξιάς ιδεολογίας” όπως την παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως, χαρακτηρισμό που η ίδια τον θεωρεί προσβλητικό καθώς οι ιδέες της δεν έχουν καμία σχέση με την ακροδεξιά) και συμμετείχε ενεργά στην τοπική εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση “National Socialists Rostock”. Εργαζόταν στην τοπική αστυνομία από την οποίαν και δέχονταν πιέσεις απαιτώντας να σταματήσει την πολιτική της δράση. Η ίδια όμως προτίμησε να μείνει δίχως εργασία παρά να απαρνηθεί την αγωνιστική στάση ζωής της και πριν από έναν χρόνο υπέβαλλε την παραίτησή της στην αστυνομία καταγγέλοντας το αντεθνικό και ελεγχόμενο από τους Σιωνιστές “γερμανικό” κράτος.
Καθώς αποτελεί εξαιρετική αθλήτρια οι αθλητικοί παράγοντες της Γερμανίας ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ από τις επιδόσεις της να την συμπεριλάβουν στην Γερμανική “Ολυμπιακή” αποστολή του Λονδίνου 2012. Έτσι η αθλήτρια πρόλαβε χθες να λάβει μέρος στην Γερμανική οκτάκωπο που πήρε την 7η θέση στο τουρνουά του Λονδίνου.
Όμως καθώς η αθλήτρια ήταν γνωστή στην Γερμανία για την στάση ζωής της , και ιδιαίτερα στην περιοχή του Rostock, τα τοπικά Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως ξεκίνησαν τις περασμένες ημέρες να δημοσιεύουν αθλιότητες στον τύπο της χώρας καθώς και φήμες για προσωπική της σχέση που άλλες εφημερίδες ανέφεραν ότι ήταν με “νεοναζιστή”, άλλες με “στέλεχος ακροδεξιού κόμματος” με άλλες με “στέλεχος του Γερμανικού Εθνικιστικού κόμματος NPD”. Καθώς βέβαια η ίδια η αθλήτρια δηλώνει εθνικοσοσιαλίστρια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία με ποιόν διατηρεί σχέση αν και είναι απόλυτα αυτονόητο ότι δεν θα είχε σχέση με κάποιον …αναρχικό ή “προοδευτικό” αλλά θα προτιμούσε κάποιον εθνικοσοσιαλιστή. Έτσι τα περί “σχέσεως” της αθλήτριας με “νεοναζιστή” κ.λ.π. τα αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε. κυρίως διότι για να πωλήσουν την ιστορία χρειάζονταν να προσθέσουν και λίγο…”πιπέρι” , ώστε να μπορούν τα δημοσιεύματα να προκαλούν και μερικές αρρωστημένες ονειρώξεις και φαντασιώσεις στους αρρωστημένους “αντιρατσιστές” που τα διαβάζουν και τα αναπαράγουν.
Μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε , η “Ολυμπιακή” επιτροπή της Γερμανίας αποφάσισε να λάβει μέτρα (και όχι “μετά από πληροφορίες που έδωσε μόλις χθες στην Ολυμπιακή επιτροπή άτομο του στενού περιβάλλοντός της” όπως αποφάσισε να “πληροφορήσει” το αναγνωστικό κοινό των νεοραγιάδων κάποιος από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους της χώρας μας και που αναπαράγουν αρκετά εγχώρια Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως , θέλοντας να κατασκευάσουν επιπλέον και την εντύπωση του ότι ο πολιτικός χώρος που κινούνταν η αθλήτρια περιέχει …”ρουφιάνους”!!!)
Μετά λοιπόν από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, επισκέφθηκε την αθλήτρια ο επικεφαλής της Γερμανικής κωπηλατικής ομοσπονδίας Mario Woldt. Για 90 ολόκληρα λεπτά προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να την πείσει να βγει δημόσια και να δηλώσει ότι “σέβεται τα αντιρατσιστικά και πολυπολιτισμικά ιδεώδη των Ολυμπιακών αγώνων” και ως αντάλλαγμα η ομοσπονδία θα την αφήσει να συνεχίσει στους αγώνες και να την καλύψει πλήρως ανακοινώνοντας ότι “δεν μπορούμε να κρίνουμε αρνητικά την αθλήτρια με βάση μονάχα μια προσωπική της σχέση και τις απόψεις του πρώην συντρόφου της , εφόσον η ίδια πλέον καταδικάζει αυτές τις απόψεις”!
Η αθλήτρια όμως τιμώντας την εθνική και φυλετική της καταγωγή και την αξιοπρέπειά της απάντησε ότι σέβεται τα πραγματικά Ολυμπιακά ιδεώδη και γι αυτό απορρίπτει τον “αντιρατσισμό” και την “πολυπολιτισμικότητα” και στην συνέχεια απεχώρησε με δική της απόφαση και πρωτοβουλία από το Ολυμπιακό χωριό!

Ο επικεφαλής της Γερμανικής κωπηλατικής ομοσπονδίας Mario Woldt δήλωσε δημόσια ότι καθώς η αθλήτρια έχει εξαιρετικές επιδόσεις θα επιδιώξει να συναντηθεί ξανά μαζί της μέσα στον Αύγουστο και ότι θα προσπαθήσει ξανά να την πείσει να συμβιβαστεί, ενώ ο επικεφαλής της Γερμανικής Ολυμπιακής επιτροπής Michael Vesper ανακοίνωσε ότι η αθλήτρια αποχώρησε από το χωριό διότι “στάθηκε απέναντι στο καταστατικό των Ολυμπιακών αγώνων και στις Ολυμπιακές αξίες”.
Η “δημοκρατία” τους μπορεί να μιλάει για “ελεύθερη διακίνηση ιδεών” όμως απαγορεύει και ποινικοποιεί με κάθε τρόπο τις ιδέες που δεν συμβαδίζουν με την Σιωνιστική παγκόσμια τάξη πραγμάτων και ακολουθώντας την πολιτική του “μαστιγίου και του καρότου” προσπαθεί από την μια πλευρά να τρομοκρατήσει και από την άλλη να δελεάσει τους διακεκριμένους αθλητές καλώντας τους να συμβιβαστούν για να λάβουν “ανταλλάγματα”. (Τέτοιο παράδειγμα στην Ελλάδα ήταν και ο Πύρρος Δήμας που τοποθετήθηκε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και αρκετοί άλλοι αθλητές που “βολεύτηκαν” στα καθεστωτικά ανθελληνικά κόμματα). Όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξιοπρέπεια και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αθλητές και πρωταθλητές. Μακάρι το λαμπρό παράδειγμά της Nadja Drygalla να το ακολουθήσουν και άλλοι.
Προτίμησε τις αξίες της Aξιοπρέπειας, της Τιμής, του Έθνους και της Φυλής, πετώντας στα σκουπίδια τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των χορηγών που θα συνόδευαν οποιοδήποτε “Ολυμπιακό” μετάλλιο, θυσιάζοντας ακόμη και την θέση εργασίας της στην αστυνομία για να μην απαρνηθεί τις αξίες και τα ιδανικά της!
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

πηγή:  ΑΡΜΑ

2 σχόλια:

  1. Πολλοί προσπαθούν να συνδέσουν την περίπτωση της Nadja Drygalla με αυτήν της Παπαχρήστου, για να πουν και καλά ότι η απόφαση-σκάνδαλο της ΕΟΕ ήταν σωστή.

    1) Η Drygalla αγωνίσητκε, η γερμανική ομάδα ήλθε έβδομη και μετά αποχώρησε. Δεν προβλεπόταν να χρειασθεί ξανά.

    2) Η Γερμανίδα αθλήτρια αποχώρησε οικειοθελώς και μετά από συζήτηση με τον υπεύθυνο της γερμανικής αποστολής, Michael Vesper.

    3) Αν κάποιος θέλει άρον-άρον να βρει ομοιότητες, θα του τις υποδείξω εγώ: Και οι δύο είναι 23 χρονών...

    Πηγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Γερμανίδα πρόλαβε και αγωνίστηκε στο συλλογικό αγώνισμα με την Γερμανική εθνική ομάδα στην οκτάκωπο. Εάν έμενε, θα είχε αγωνιστεί και στα ατομικά αγωνίσματα διεκδικώντας κάποιο ατομικό μετάλλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή