Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ολοκαύτωμα: Τα δικαστήρια της κατεχόμενης από τον Σιωνισμό Γερμανίας, καταδίκασαν τον Udo Pastörs επειδή είπε την ιστορική αλήθεια.


Με σημερινή απόφαση δικαστηρίου της κατεχόμενης από τον Σιωνισμό Γερμανίας, ο αντιπρόεδρος του NDP Udo Pastörs καταδικάζεται σε οκτώ μήνες φυλακίσεως και έξι χιλιάδες Ευρώ χρηματικό πρόστιμο, με μοναδική κατηγορία το ότι είπε την ιστορική αλήθεια, αρνούμενος τους Σιωνιστικούς μύθους περί «Ολοκαυτώματος». Η καταδίκη αφορά δημόσια δήλωση του Udo Pastörs ότι η Ημέρα Μνήμης του «Ολοκαυτώματος» αποτελεί «θέατρο» και «νίκη του ψεύδους έναντι της αλήθειας». Η ετυμηγορία καθυστέρησε δύο χρόνια καθώς οι εισαγγελείς έπρεπε πρώτα να ζητήσουν την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Udo Pastörs ( βουλευτή του NPD στο τοπικό κοινοβούλιο του Mecklenburg-Vorpommern) για να μπορέσουν να του ασκήσουν δίωξη.
Κρατούμενος στις φυλακές του Σιωνιστικού καθεστώτος της Γερμανίας , επίσης με την κατηγορία της “αρνήσεως ολοκαυτώματος”, βρίσκεται από το 2009 και ο συναγωνιστής μας και ιδρυτικό μέλος του ΑΡΜΑτος Horst Mahler όσο και η σύζυγός του , καθηγήτρια πανεπιστημίου και δικηγόρος, Sylvia Stolz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου