Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ιάκωβος Καρεκλάς - Μεταφυσικά του Δίκαιου Πολέμου

Μας προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη η συνέντευξη του νεαρού επιστήμονα Ιάκωβου Καρεκλά! Δεν αναμέναμε από το τέκνο του γνωστού συντηρητικότατου και συστημικού δημοσιογράφου Γιάννη Καρεκλά να εκδηλώσει τόσο ρηξικέλευθες απόψεις περί  εθνικισμού και περί ένοπλου αγώνα! Θαυμασμό επίσης προκαλεί η βαθυστόχαστη και ταυτόχρονα ευαίσθητη αλλά και τεκμηριωμένη προσέγγιση του καθηγητή προς τον ηρωικό θάνατο και ηρωικό ήθος. 


Προσέξτε την αμηχανία του ηλίθιου παρουσιαστή την ώρα που ο νεαρός καθηγητής δηλώνει ότι το ΟΗΕ στις μέρες μας είναι όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Σιωνισμού και ότι πολλοί πολιτικοί μας είναι όργανα του Σιωνισμού.
Παλαιότερα σε μια εκπομπή ό παρουσιαστής αυτός είχε δηλώσει ότι στις μέρες μας δεν υπάρχουν πατρίδες και ότι όλη η Γη είναι μια πατρίδα.
Κατανοούμε βεβαίως ότι στις μέρες μας κανένας δεν μπορεί να έχει θέση στην τηλεόραση αν δεν είναι τόσο ηλίθιος και απάτριδος όσο αυτός ο παρουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου