Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τι εστί η Ελλάς της σήμερον;


Ανεργια, ναρκωτικα, παιδεραστιες, παραφιλοσοφια, μπλε, πρασινοι, κοκκινοι, μαυροι, πολυχροες, τοκογλυφια (επισημος δια του κρατους και των τραπεζων από τις χωρες Υαινες της Ε.Ε. ασκουμενη και ανεσημος), επιορκοι κρατικοι λειτουργοι, ληστειες, λαθρομεταναστες, ψευτοδημοκρατια... Ποιος θα αντιταχθει κοσμογονικα στην ως ανω λαιλαπα;


«Το Ελληνικο Εθνος δεον όπως καταστει μικροψυχον ως τα εθνη του Ινδονισταν, δια να είναι ακινδυνον».
Λορδος του Λονττοντερυ 1875

Ο σημερινος πολυκομματικος επιπλαστος πλειοψηφικος ακταρμας που  αποτελειται από Στουρναρια και ασκει την διακυβερνηση της πατριδας μας, είναι ανικανος να σχεδιαση μια ορθολογιστικη οικονομικη πολιτικη και να διαπραγματευτη ορθολογιστικα το οικονομικο μας προβλημα με τις χωρες Υαινες της Ε.Ε. Αντ’ αυτου επιδιδεται ο τελειως ανικανος αυτος ακταρμας εργολαβικα στην αφαιμαξη των ελεω Τρο’ι’κας εξαθλιωμενων Ελληνων πολιτων  και στην μετατροπη αυτων σε ειλωτες ξενων «ανθρωποειδων σιωνιστικης και προτεσταντικης προελευσης» των χωρων Υαινες της Ε.Ε., που κυριαρχουν στην τερατωδη ευρωζωνη και στις Αγορες. 

Η εκποιηση από τα Στουρναρια του σημερινου πολυκομματικου επιπλαστου πλειοψηφικου ακταρμα, της ιδιωτικης και δημοσιας περιουσιας στο ονομα δηθεν αξιοποιησης της, αποτελει ειδος συμπεριφορας που ισοδυναμει με τις λογικες της πορνειας. Ο ακταρμας αυτος που συμπεριφερεται σαν ενας ρουφιανος δεν φοβειται την παρεμβαση της δηθεν τυφλης θεας, που στην πραγματικοτητα άλληθωριζει και που  η ιδια είναι μια κοινη πουτανα που θανατωνει μαζι με τον πολιτικο ακταρμα την ελληνικη πολιτεια και εκμηδενιζη τους Ελληνες. Οι ποιο επικινδυνοι εχθροι της ελληνικης πολιτειακης νομιμοτητας είναι οι θεσμικα εντεταλμενοι θεματοφυλακες της. Η καθαρση συνεπως με φωτια και τσεκουρι για να πεση η σκουρια και για να τσακισθουν τα βρωμοκοκκαλα αποτελει προ’υ’ποθεση της εθνικης μας αναγεννησης. Όλα τα υπευθυνα και ακομη ζωντα καθαρματα της Μεταπολιτευσης, που ευθυνονται για την σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας, πρεπει να πεθανουν και μαλιστα με οικτρο θανατο.

Υπαρχουν όμως περαν από τα ακρως επικινδυνα και πολιτικα ανικανα καθαρματα και αλλα καθαρματα, που κρυβονται στα υπουργεια πολιτισμου και παιδειας. Τα καθαρματα αυτά καθιερωσαν το μονοτονικο και δειλα-δειλα το ατονικο στην γλωσσα και την γραφη μας και μας εκαμαν δυσλεκτους. Ηδη καθιερωνουν την φωνητικην αρθρογραφια και  καταργουν τα φωνηεντα για να κανουν ολους τους Ελληνες σχιζοφρενεις. Αντι να γραφουμε π.χ. η βορειος Ηπειρος είναι Ελληνικη, θα γραφουμε : Ι βοριος Ιπιιρος ινε Ελινικι. Σκεφθονται τα καθαρματα αυτά να καθιερωσουν το λατινικο αλφαβητο (παρ’ ολου που και αυτό είναι ελληνικη γραφικη εφευρεση) για να καταστρεψουν κατ’ εντολην του κτηνους που ακουει στο ονομα Henry Kissinger, τελειως τα πολιτισμικα μας κεκτημενα και τις παραδοσεις μας, για να εισβαλουν οι βαρβαροι πιο ευκολα στην πατριδα μας.

Σχεδον όλα τα ελληνικα (;) περιοδικα φερουν προ πολλου και κατά γελειο τροπο ξενογλωσσους τιτλους : Out of Limits, Klik, Nitro, Crash, Marie Claire, Madam Figaro, Votre Beaute, Play Boy, Status, Max, Harperts, Bazaar, Active, Men, Life-Style κ.α. Όλα τα ελληνικα (;) «Τηλε-Σοδομα»και «Τηλε-Γομορα» φερουν επισης γελειους ξενογλωσσους τιτλους : Star, Tele-City, Channel, Mega, Aντ-1, Sky TV, Seven-X, Super 8 κ.α. και ελεγχονται πισω από τα ονοματα των γνωστων ανθρωπων της διαπλοκης, από το κεντρικο συμβουλιο συντονισμου και γνωματευσεως των Εβραιων της Ελλαδος.

Όλα τα ως ανω γεννηθηκαν από την ιδια μανα (σιωνιστικη ιδεολογια) και εχουν τον ιδιο πατερα (σιωνιστικο χρημα). Γι’ αυτό δεν είναι αναγκη οι Ελληνες να καταναλωνουν την γουρουνοτροφη αυτων και οφειλουν να κατανοησουν, ότι απεναντι τους εχουν μια πολυφωνικη μονογλωσσια που μοναδικο σκοπο εχει να εγλωβιση τον Ελληνα θεατη-καταναλωτη ολου του «δημοκρατικου» φαυλου μνημονιακου και αντιμνημονιακου θιασου στον μονοδρομο της Παγκοσμιας Σιωνιστικης δημοκρατικης Δικτατοριας των Φαυλων, των Χρηματιστων, των Αγορων και των Μεγαλοτραπεζιτων. Η πολιτικη των «αντιμνημονιακων» δεν διαφερει στην ουσια από την «μνημονιακη» πολιτικη που εφαρμοζει ο σημερινος πολυκομματικος επιπλαστος πλειοψηφικος ακταρμας από Στουρναρια, ενώ η ρητορικη τους εχει σχεδιαστει σαν υποστηλωμα της. 

Οι συνομωτες του σιωνισμου είναι μια «καστα κυριαρχων», που κυβερνουν και εκμεταλλευονται τον κοσμο, ασκωντας την εξουσια μονο για την εξουσια, μη δισταζοντας να δημιουργουν την παρακμη σαν μεσον του σκοπου τους και ενδιαφερομενοι ζωτικα να αρρωστησουν την ανθρωποτητα και να ανατρεψουν με επικινδυνη και συκοφαντικη σημασια του καλου και του κακου και του ψευτικου, για να διευκολυνουν την αθλια κυριαρχια τους. O σιωνιστης και συνεργατης των Ναζιστων, ο ηγετης των στρατευματων του «Ιργκουν» που την 09.04.1948  εσφαξεν τους ανδρες, τις γυναικες και τα παιδια του χωριου «Ντε’ι’ρ Γιασσιν» της Παλαιστινης (254 κατοικους) και πρωθυπουργος του Ισραηλ από το 1977 εως το 1983 Menachem Begin, το δηλωσε ξεκαθαρα:

«Η ρατσα μας είναι εκεινη των κυριαρχων. Εμεις ειμαστε θε’ι΄κα οντα σ’ αυτόν τον πλανητη. Ειμαστε διαφορετικοι από τις κατωτερες ρατσες, οσο διαφορετικες είναι αυτές οι ρατσες σε σχεση με τα εντομα. Οι άλλες ρατσες είναι σαν τα ανθρωπινα περιττωματα, δηλαδη σκατα. Ο δικος μας προορισμος είναι να…βασιλευουμε σ’ αυτες τις κατωτερες ρατσες».

Ο γλωσσικος αφελληνισμος και εκχυδα’ι’σμος από τα καθαρματα των υπουργειων πολιτισμου και παιδειας, δηλαδη  ο εκβαρβαρισμος των εκφραστικων μας εργαλειων, μαζι με την επικινδυνη και ανικανη πολιτικη της Βαβελ και την πνευματικη ασφυξια, παραδινουν την ψυχη των Ελληνων στο μηδεν και την Ελλαδα στο απειρο…..

Τι εστι η Ελλας των εξαθλιωμενων ντοπιων «ιθαγενων» της σημερον ;

Ανεργια, ναρκωτικα, παιδεραστιες, παραφιλοσοφια, μπλε, πρασινοι, κοκκινοι, μαυροι, πολυχροες, τοκογλυφια (επισημος δια του κρατους και των τραπεζων από τις χωρες Υαινες της Ε.Ε. ασκουμενη και ανεσημος), επιορκοι κρατικοι λειτουργοι, ληστειες, λαθρομεταναστες, ψευτοδημοκρατια, κουλτουρα, αντιρατσισμος, ανθρωπινα δικαιωματα, νεοεποχιτες, αμορφωσια, αγραμματοσυνη, απαιδεια, Μααστριχτ, φοροι, χαρατσια, αγυρτια, διαφθορα, ανηθικοτητα, σατανιστες και παντα γενικα τα μιασματα του κυτιου της Πανδωρας, πλην της Ελπιδας. Ποιος Ελληνα θα διενοειτο πριν λιγες δεκαετιες ότι οι «Εφιαλτες» και «Αλκηβιαδηδες» της ετσι ονομασθεισης προοδευτικης παραταξης και της γενεας του Πολυτεχνειου, θα διελυαν την ελληνικη οικογενεια, θα εκβαρβαριζαν την ελληνικη γλωσσα, θα διαστρεβλωναν την ελληνικη ιστορια, θα υποβαθμιζαν την ελληνικη παιδεια και θα ξεπουλουσαν στους τοκογλυφουν των χωρων Υαινες της Ε.Ε. την πατριδα μας;

Ποιος θα αντιταχθει κοσμογονικα στην ως ανω λαιλαπα ; Ποιος θα κοψει το κεφαλι της Λερναιας Υδρας;

Στην εποχη μας οι Ηρακλειδες και δη από τις ταξεις του θεου του Πολεμου λιγοστεψαν επικινδυνα…..Ζητειται λα’ι’κη οργη, φως, φωτια, τσεκουρι και κοψη του σπαθιου την τρομερη για να τσακισθουν τα βρωμοκκοκαλα και για να πεση η σκουρια. Η σημερινη ειρηνη του ταφου είναι μια αχροη πολιτικοκοινωνικη ‘η ατομικη (ψυχικη) και ιδεολογικη κατάσταση. Καθως αυτή στερειται ιδεολογικα, αξιολογικων προεκτασεων μπορει να συμβιβαστη μονο με την κατασταση της δουλειας, της αδικιας, τη τυραννιας, της διαστραβλωσεως και του ψευδους, μορφης όπως αυτή της σημερινης κυβερνησης Σαμαρα, Βενιζελου και Κουβελη. Η κατά φυση, κατασταση είναι το αντιθετο  της σημερινης ειρηνης, είναι η δυναμικη ουσια του Οντος, η αιωνια αναμετριση που ισχυει στο Συμπαν, ο αεναος «πολεμος» μεταξυ των φυσικων δυναμεων, η ασταματητη συγκρουση των στοιχειων, ανοργανων και οργανικων, συγκρουση που μεσα στην απειροπληθη ποικιλια των μορφων της παραγει την αρμονια και την κινηση του Κοσμου.

Ελληνιδες και Ελληνες !!!

Εν τω Αδη ουκ εστι μετανοια…. 

Ισοπεδωσατε κοσμογονικα τα καθαρματα……
 
Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou              
E-Mail: chaziteo@t-online.de
15.09.2012


Rubrik: Meinung/Γνωμη 
16.09.12
 von Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου