Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Παρουσίαση. Βιβλίο από τον Varg Vikernes των Burzum "Sorcery And Religion In Ancient Scandinavia"

Ο Varg Vikernes, ο μουσικός πίσω από τη γνωστή μονομελή black metal μπάντα Burzum, κυκλοφόρησε το καινούργιο του βιβλίο, υπό τον τίτλο "Sorcery And Religion In Ancient Scandinavia", ή αλλιώς "Μαγεία και Θρησκεία στην Αρχαία Σκανδιναβία".



Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου, η έρευνά του πάνω στο θέμα, που διήρκεσε μία δεκαπενταετία, «έφτασε στην κορύφωση της με ένα βιβλίο του οποίου η ειλικρινής και πολλές φορές διχαστική γραφή του προκαλεί τους αναγνώστες να αναθεωρήσουν πολλές από τις ευρέως διαδεδομένες πεποιθήσεις γύρω από το σύγχρονο πολιτισμό και την ιστορία του. Αυτό το παθιασμένο κείμενο προσφέρει μία εμβάθυνση στις σκέψεις ενός πολύ διάσημου μουσικού».

«Το βιβλίο "Sorcery And Religion In Ancient Scandinavia" είναι σίγουρα συναρπαστικό για τους αναγνώστες του και προκαλεί το ενδιαφέρον, όχι μόνο των οπαδών της black metal και των Burzum, αλλά και όσων θέλουν να μάθουν για τη βόρεια μυθολογία και την ευρωπαϊκή ιστορία».

Το "Sorcery And Religion In Ancient Scandinavia" θα είναι επίσης διαθέσιμο σε συλλεκτική σκληρόδετη έκδοση, από την οποία θα κυκλοφορήσουν μόνο 2.000 αντίτυπα.



Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το βιβλίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου