Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε το δικαίωμα να καταστρέψουμε και να εξαφανίσουμε ολόκληρη την Γη - We Jews have the right to destroy and obliterate the entire Earth"


Τις έντονες αντιδράσεις του κράτους του Ισραήλ και του Παγκόσμιου Σιωνισμού προκάλεσε το ποίημα που ο βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνίας Γερμανός συγγραφέας Γκύντερ Γκρας, δημοσίευσε στις 4 Απριλίου σε Γερμανική εφημερίδα, καθώς αναφέρει στο ποίημά του ότι δεν υπάρχουν πυρηνικά στο Ιράν και ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ και όχι του Ιράν είναι που θέτει σε κίνδυνο την «παγκόσμια ειρήνη».
Η κυβέρνηση του Ισραήλ αντέδρασε άμεσα, κηρύσσοντας τον Γκρας «ανεπιθύμητο στο Ισραήλ» και απαιτώντας να του αφαιρεθεί το Νόμπελ Λογοτεχνίας – κάτι το οποίο η Σουηδική ακαδημία φυσικά αρνήθηκε.
Ο δε Εβραίος ποιητής Itamar Yaoz-Kest, που μάλιστα εμφανίζεται ως «επιζών» του «Ολοκαυτώματος», ανέλαβε να απαντήσει με δικό του ποίημα στον Γκρας, υποστηρίζοντας τις εβραϊκές θέσεις περί της «επιλογής Σαμψών».
Ο Σαμψών είμαι μυθολογικός «ήρωας» του Ιουδαϊσμού. Σύμφωνα με την Ιουδαϊκή μυθολογία, όταν οι Φιλισταίοι τον οδήγησαν σε ναό και τον έδεσαν ανάμεσα στις δυο κολόνες που βαστούσαν την στέγη του ναού, αυτός σπάζοντας τις κολόνες γκρέμισε τον ναό, πεθαίνοντας αυτός μαζί και με τους παρευρισκόμενους Φιλισταίους, κάτω από τα ερείπια («αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων»).
Η «επιλογή Σαμψών» είναι μια πολιτική που υποστηρίζεται ανοιχτά από τους στρατηγούς του Ισραήλ και είχε υποστηριχθεί και από τον ίδιο τον Αριέλ Σαρόν. Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που επισήμως απειλεί ότι εάν απειληθεί η ύπαρξή του, θα εξαφανίσει για πάντα την ζωή σε ολόκληρη την Γη μέσω πυρηνικού ολοκαυτώματος, λίγο προτού εξαφανιστεί το ίδιο.
Ο Yaoz-Kest αναπαράγει επίσης τις Σιωνιστικές θέσεις περί του ότι, επίσης, οι Εβραίοι έχουν το δικαίωμα να καταστρέφουν ο,τιδήποτε θέλουν πάνω στην Γη, καθώς αυτή τους ανήκει και σύμφωνα με τις Εβραϊκές «ιερές» γραφές ο,τιδήποτε υπάρχει πάνω στην Γη, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων λαών, κατασκευάστηκε από τον «Θεό»-Γιαχβέ αποκλειστικά και μόνο για να υπηρετεί τους Εβραίους.
«Εμείς οι Εβραίοι, εμείς οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε για πάντα οι καταστροφείς. Τίποτε από όσα κάνετε εσείς δεν συμβαδίζει με τις δικές μας ανάγκες και διεκδικήσεις. Θα καταστρέφουμε για πάντα, διότι χρειαζόμαστε ένα δικό μας κόσμο», έγραφε ο Σιωνιστής συγγραφέας Maurice Samuel, απευθυνόμενος στους άλλους λαούς μέσα από το βιβλίο του «You Gentiles».

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου