Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η συνέντευξη Χριστόφια στον «Αντένα» (4-10-12). Σχόλια και το βίντεο!

 Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Βλέπετε τον εθελόδουλο κομουνιστή, πρόεδρο του ΑΚΕΛ και των λινοπαμπάκων να φτιάχνει το πέτο του Τούρκου, ο οποίος σκορπά αυτάρεσκο χαμόγελο! Χαμογελά διότι ο Κυπριακός Ελληνισμός που κάποτε έγραφε επικές σελίδες στα διάσελα του Τροόδους, του Πανταδακτύλου, του Λωρόβουνου και στο διάβα του οι βρωμότουρκοι γονάτιζαν και ανέμεναν το μοιραίο, τώρα σέρνεται εκπροσωπούμενος απο έναν τυχάρπαστο αγνώστου γένους, που γατζώθηκε στο θώκο της προεδρίας του Ζυριχικού ανθελληνικού υπο-κράτους! 

Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι ο φαλακρός της φωτογραφίας με το αλαζονικό χαμόγελο, το 1974 πολεμούσε ως αξιωματικός των Ντενκτασικών  μουτζαχεντίν και εκτελούσε Έλληνες αιχμαλώτους. Ο άλλος ο παχύσαρκος με το νωθρό, ηλίθιο και υποτακτικό ύφος κατά τη νεαρή του ηλικία, υπηρέτησε την εθνοφρουρά, με το στανιό, στο υγειονομικό (έψηνε καφέδες για την ακρίβεια) και το 1974 λιποτακτούσε! Μετά έλεγε ότι δεν έφταιγε που λιποτάκτησε αφού για δύο μήνες αναζητούσε την Μονάδα του και δεν την έβρισκε! 

Κατάγεται από το Δίκωμο. Εκεί που ήρωες έπεσαν πολεμώντας για το χωριό του. Αυτοί οι ήρωες για τον ΑΚΕΛικό συρφετό είναι οι φασίστες που έφεραν τους Τούρκους!!!


Στην επί μίαν ώρα συνέντευξη του προς τον έγκριτο δημοσιογράφο, τον κ. Ντίνο Οδυσσέως την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο πρόεδρος Χριστόφιας  για μια  ακόμη φορά επανέλαβε τον αρνητικό του χαρακτήρα  αποδεικνύοντας το ολέθριο  σφάλμα μας να τον ψηφίσει ο κόσμος  το 2008. Θλίψη μέχρι απελπισίας μας προκαλεί το γεγονός της ανύπαρκτης έστω μεταμέλειας αν όχι μετάνοιας του αλαζόνα κ.Χριστόφια.  Ούτε ένα συγνώμη. Κανένα λάθος. Αλάθητος Πάπας.  Όπως όλοι οι Κομμουνιστές της νοοτροπίας του Στάλιν και ας αρνείται ότι το ΚΚΑΚΕΛ δεν είναι Σταλινικό.  Αυτοί που υποστήριξαν όλες τις ενέργειες του Στάλιν. Μας είπε κιόλας πως ο Στάλιν έσωσε την Ευρώπη !!  Δεν μελέτησε καλά την ιστορία της υπόθεσης του Ρωσσικού λαού. Και ενώ  αυτά λένε  και γράφουν για τον Στάλιν (που είχε σύμφωνο μη επιθέσεως με τον Χίτλερ), λοιδορούν το Μεταξά που βροντοφώναξε το ΟΧΙ και υπέγραψε το περίφημο διάγγελμα που καταλήγει στο «νυν υπέρ πάντων ο αγών». Ύστερα ήλθε ο Ελληνικός Λαός. Μη ξεχνούμε ότι το τελεσίγραφο δόθηκε στις 3 τα ξημερώματα.  Αν ο Ιω. Μεταξάς έλεγε «Ναι», οι στρατιές και τα τανκς των Ιταλών θα ήταν στην Αθήνα πριν πάρει είδηση ο Λαός!
Ο Πρόεδρος παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά τελείως ανώριμος,  σαν παιδί κακομαθημένο και ανήλικο που ηλιθίως αντιδρά πεισματάρικα. Τον μισούμε είπε!!!
Δεν σε μισούμε ρε, σε σιχαινόμεθα!


Τι να πρωτογράψει κανείς. Αποκάλυψε κιόλας ότι έκανε 8 – 9 εγχειρήσεις και ήταν 62 χρονών όταν ανέλαβε την προεδρία. Που συνεπάγεται ασήκωτες ευθύνες και υπερβολικές απαιτήσεις και δεξιότητες που δεν κατείχε. Αλλά για την επέκταση της υπηρεσίας στα 63 δεν δεχόταν και οι υποτακτικοί του έγραφαν χίλια δυο μειωτικά σχόλια για να αποδείξουν  πως δεν γίνεται πρακτικά τάχα η παράταση εργασίας, λόγω κόπωσης των ανθρώπων.
Αυτός ήταν 62 και είχε κάμει όπως είπε 8-9 εγχειρήσεις (καρδιάς, και τελικά έμεινε και με ένα νεφρό).  Άρα πίνει πολλά χάπια.
Πόση υποκρισία; Και αυτός που ήθελε «τόπο στα νιάτα», έμπασε στην υπηρεσία  τους 70άρηδες και βάλε, «δικούς του». Και η ανεργία δεκαπλασιάστηκε.
Είπε και για τα επιδόματα προς τους αλλοδαπούς και έριξε τις ευθύνες στην Ευρώπη. Κανένα σχόλιο για τις απαντήσεις των αντιπάλων του π.χ. του Ευρωπαϊκού Κόμματος.
Για το Μαρί είναι αξιοθρήνητος  για όσα είπε. Και μετά λέει ότι τον μισούν.  Καμιά δική του ευθύνη δεν αναγνωρίζει διότι λέει δεν μπορούσε να ήταν αποθηκάριος των πυρομαχικών. Και η χυδαία ύβρις προς τους αγανακτισμένους; Είναι «δήθεν αγανακτισμένοι»  είπε ο Πρόεδρος και άφησε να νοηθεί ότι  εβάλαν τους πάνω άλλοι.
Θλιβερέ άνθρωπε, ο Θεός (που δεν πιστεύεις) είθε να μας ελεήσει και να εύρει τρόπο  να μας απαλλάξει από την παρουσία σου στην προεδρία πριν προκαλέσεις και εμφύλιο πόλεμο με την ανεπάρκεια σου και τα ηλίθια πείσματά  σου!
Και σε ρωτούμε, ρε:  τι πάει να πει «λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις το Φεβράρη από κάποιους, σχετικά με την πληροφορία ότι είναι επικίνδυνα τα φορτία εκρηκτικών ;»  Ερωτούμε: Τι εσύ έκαμες τότε  και γιατί αρνήθηκες άλλες λύσεις που προσεφέρθησαν;  Και ο πλέον βλάκας αντιλαμβάνεται τον θανάσιμο κίνδυνο ενός τεράστιου φορτίου εκρηκτικών. Το ξέρω καλά διότι ήμουν ως στρατιώτης στο 256 Τ.Π. το 1966-67 βοηθός Διαχειριστής στα πυρομαχικά. (ΤΝΤ, βλήματα όλμων και «Πάο» και φυσίγγια (σφαίρες)
Αρχάγγελος
Μέλος Ελληνικής Αντίστασης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου