Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ….. με αφορμή την επίσκεψη της σιδηράς κυρίας Angela Merkel


       Η εγχώρια ακροδεξιά κεκαλυμμένη τον τριμμένο επαναστατικό χιτώνα της καλεί τους Έλληνες πολίτες, αλλά και τους αυτόνομους Εθνικιστές να κατέβουν στους δρόμους αύριο Τρίτη 9/10.  Αφορμή η επίσκεψη της σιδηράς κυρίας Angela Merkel. Καμία αντίρρηση επ’ αυτού.  Ας δούμε καρέ-καρέ τι συνεπάγεται το όλον.  
       Θα κάνουμε ορισμένες υποδείξεις και διαπιστώσεις σε ό,τι αφορά την προτροπή αυτή.
Το κείμενο απευθύνεται σε όσους προτρέπουν τον κόσμο να συμμετάσχει στο θέατρο σκιών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και της άτυπης κομπανίας του.
       Όταν καλείς τον κόσμο και ειδικότερα τους αυτόνομους Εθνικιστές να κατέβουν στο δρόμο, οφείλεις αν μη τι άλλο να είσαι προεξάρχων. Αν λείπεις, τότε είσαι δειλός ή ρουφιάνος. Γνωστά πράγματα.
       Όταν καλείς τον κόσμο να κατέβουν σε μια διαμαρτυρία που έχει τη βούλα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. είναι σαν να ενισχύεις τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Και μη μας πεις ότι δεν το στήνει ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Εκτός αν ζούμε σε άλλη χώρα, να μας το πεις κι αυτό. Μην μπερδεύεις τον Proxy Server με την πραγματικότητα.
       Όταν καλείς τους εθνικιστές να κατέβουν σε μια στημένη κατάσταση , εύκολη βορά των κρατικών όρνεων σε μια αστυνομοκρατούμενη πλατεία Συντάγματος και όχι μόνο, τότε τι άλλο να υποθέσουμε από το ότι μπορεί να παίζεις ένα ύπουλο επικοινωνιακό παιχνίδι προς ίδιον όφελος και όχι μόνο.
       Όταν καλείς τους εθνικιστές να κατέβουν σε ένα θλιβερό αντιγερμανικό παραλλήρημα το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τροφοδοτήσεις τους ασκούς του Αιόλου της άκρας αριστεράς. Οι εθνικιστές δεν έχουν θέση στο καλοστημένο θέατρο της αριστεράς και απ’ ότι φαίνεται και της παρακρατικής ακροδεξιάς.
       Όταν καλείς τους εθνικιστές να κατέβουν στο δρόμο δίπλα-δίπλα με τους οπαδούς του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., τους βάζεις σε κίνδυνο συμπλοκών. Είναι γνωστό ότι οι εθνικιστές είναι σαν την μύγα μες στο γάλα ανάμεσα στους χιλιάδες φερέλπιδες φασιστοφάγους. Η αριθμητική αναντιστοιχία είναι παροιμιώδης. Εκτός κι αν είσαι ο Λεωνίδας και μας αποκρύπτεις τους 300 πολεμιστές σου και δεν το γνωρίζουμε… Ή μήπως δεν είναι έτσι;
 
περισσότερα εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου