Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ


Γελάει ο ντουνιάς με τον αποτυχημένο αντιμνημονιακό θίασο που επιχείρησε σήμερα να στήσει το γκρουπούσκουλο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ο Αλέξης κατάφερε να μουσκέψει με τα δάκρυά του τον ώμο της Περιστεράς και ο Mr. Κουβέλης ως συνήθως έγινε κομμάτια ύστερα από την κατάποση υπερβολικής δόσης αλκοολούχου μείγματος αποτελούμενο από Ούζο Πλωμαρίου και ατσαλόβιδες συνοδεία καβουροσαλάτας και ψητών λαχανικών. 

Η Λούκα Κατσέλη αναστατώθηκε από την φθορά στο botox της καθώς τα γιαουρτάκια που έπεσαν για φιλοδώρημα δυστυχώς αλλοίωσαν την επιδερμίδα της, ενώ δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα αφού τα καπούλια της Αλέκας Παπαρήγκαν υπέστησαν κράμπα από το πολύ περπάτημα (Ομόνοια-Σύνταγμα εποχούμενοι σε τρακτεράκι διαπέρασαν τα κολχόζ), ο καημενούλης ο Τέρενς και ο τίμιος Καμμένος αλλά εντελώς Καμμένος έκλασαν πάνω τους από τα χημικά και πάει λέγοντας. Η Αντωνία Σαμαρά εκστασιάστηκε από την παρουσία της Έλα-Έλα Ανγκέλα, τα πασόκια είχαν πάει για καφέ παραλιακή και στον πούτσο τους στην τελική. 

Οι μαλάκες θα πληρώσουν. Κομματική ταυτοτητούλα παρακαλώ! Ένα εσπρεσσάκι στον κύριο Βενιζέλο! Πάλι καλά που το αναφέρω. Ο Δένδιας είχε χαθεί μέσα στο όλο σκηνικό καθώς παρουσίασε σημαντική καθυστέρηση στο ξαφνικό χέσιμο που του’ ρθε μέσα στην τουαλέτα του Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς περίμενε καβατζωμένος την Αντωνία και την Άνγκελα και τον αναζητούσαν επί ώρες οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του.


Τελικώς έδωσε σημάδια ζωής, φανερά καταβεβλημένος χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Οι Άδωνις και Μαυρουδής εθεάθησαν να παίζουν αμερικάνικο μπιλιάρδο σε τεκέ πίσω από την αμερικάνικη πρεσβεία. Και αυτοί ήταν ψιλοντίρλα από καλής ποιότητας ουίσκι.Ο Καρατζαφέρης εντάξει δεν παίζει στο παιχνίδι, είναι τιμωρημένος. Περιμένει να του κουνήσει ο Πούτιν το μαντήλι και να αναλάβει. Μετά ξύπνησε.

Η αριστερά απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αποτελείται από κότες και μάλιστα λυράτες. Που ήταν οι αρκουδιάρηδες οι οικοδόμοι του Π.Α.ΜΕ. να συντρίψουν τα χακί σιδηρόφρακτα τάγματα (όχι εφόδου αλλά καταστολής) του Δένδια; Που ήταν οι σημαίες του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. που θα υποδέχονταν την κυρία Μέρκελ; Η πουτάνα ο Γλέζος που ήταν; Έτρωγε ραβιόλια; Οι κλανομέντες της ΔΗΜ.ΑΡ., των γνωστών αριστερών σχημάτων και το φάσμα του αναρχικού χώρου, έμειναν στους καναπέδες του Κ*ΒΟΞ και τις μολότοφ τις ήπιαν. Την βενζίνη μην την πιείτε, λουστείτε την! Δειλοί, το παίζετε και τρομοκράτες…

Το αφεντικό Δένδιας μόνο που κούνησε το δαχτυλάκι του, ώστε να κάτσετε φρόνιμα και κλάνετε πάνω σας. Εσείς θα κάνετε επανάσταση; Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αναβάλετε την όποια επανάσταση. Αυτή είναι η δουλειά σας. Ρουφιάνοι, δειλοί, προβοκάτορες και πραίτορες. Αυτοί είστε.

Η παράσταση παίχτηκε στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Το 90% και λίγο λέω αποτελούνταν από άεργους (όχι άνεργους), εργατοπατέρες και συνδικαλόμουτρα, ντεμέκ αριστερούληδες, χίπηδες, κάτι πουστάκια που πρόσκεινται στην antifa, κάτι μουχλιασμένες γκομενίτσες με αξύριστες γάμπες και μαύρα νύχια, μύριζαν ξινίλα, είχαν αέρα τσαντίλας, γεροντοκορίασης, γεροξουροσύνης, κλαψομουνίασης και πολλά παρελκόμενα αυτής της κατάστασης. Οι κόκκινοι αντιρεπόρτερ βαράγανε μαλακία με τις πέτρες που έπεφταν από τους ασκεπείς και μη κουκουλοφόρους διαδηλωτές (γιατί άραγε;) και το πανηγυράκι έληξε και τα παιδάκια πήγαν για το μεσημεριανό φαγητό τους.

Το καθεστώς απόδειξε ότι με την ελάχιστη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και την εφαρμογή της μηδενικής ανοχής στην πρόκληση επεισοδίων που θα ζημίωναν την εξωτερική πολιτική και την διαπραγματευτική ισχύ της χώρας, δεν κουνιέται φύλλο

Εντελώς ανεπίκαιρο το κάψιμο σημαιών με τον αγκυλωτό σταυρό (ασχολίαστο), ένας γυμνός αλλόφρων έτρεχε ανάμεσα στους άλλους επιστρατευθέντες μπασκετμπολίστες άνδρες της ΥΜΕΤ, κάτι τρυποκάρυδοι κινούνταν ντυμένοι με στολές των SS (φέρτε πίσω τις στολές!) πάνω σε καρικατούρα που θα’ θελε να’ ναι το θρυλικό αμάξι του λαού (Volkswagen) και έτρωγαν ζελεδάκια, έπιναν φραπεδιές, έβγαζαν φωτογραφίες και έλεγαν καλαμπούρια. Αυτό το τσίρκο έστησε ο κύριος Τσίπρας και οι σύμβουλοί του, με την αρωγή της θηλυκιάς ΔΗΜ.ΑΡ. και της μοιραίας σεξοβόμβας αντροχωρίστρας Παπαρήγκαν. 

Σε ειδυλλιακή κατάσταση Déjà vu εμφανίστηκε η θολή εικόνα του Στάλιν να παρατηρεί από κοινού με τον Λένιν τι κάνουν εκεί κάτω τα στραβάδια τους. Για να ιδώ τι γίνεται. «Έλα ρε, εντελώς άχρηστοι είναι, τζάμπα μιλάγαμε τόσα χρόνια», ακούστηκε να λένε ψιθυριστά μεταξύ τους. Μετά εξαφανίστηκαν μέσα στο μπαρουτοκαπνισμένο τοπίο από τις κλανιές της αριστεράς. Κανείς δεν τους είδε από κει και έπειτα.



Δυστυχώς, οι εκτιμήσεις της αστυνομίας έκαναν λόγο για έναν αριθμό συγκεντρωμένων που μετά βίας άγγιζε τις 30.000, ενώ οι κλασσικοί Μπαγκς Μπάνι των κομμάτων έκαναν λόγο για 80.000. Εντάξει, σε γενικές γραμμές ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων η σημερινή φαρσοκωμωδία. Οι Έλληνες πολίτες έδειξαν ότι πλέον δεν μασάνε, δεν συγκινούνται από την οχλαγωγία της αριστεράς που επίκειται να πάει μια και καλή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, εκεί δηλαδή που δικαιωματικά της ανήκει.

Καθημερινά, όταν οι Έλληνες ζυγίζουν τις αντοχές τους, διαπιστώνουν ότι οι λύσεις των προβλημάτων τους δεν είναι απλώς πολιτικές, αλλά βαθιά πολιτικές και αντικοινοβουλευτικές, τότε αποδέχονται ότι υπερισχύει και πρωτεύει το καθήκον του εξεγερμένου λαού, που έχει κάθε δίκιο με το μέρος του καθώς στενάζει υπό το βάρος της πενίας και της εξαθλίωσης. Το απύθμενο μίσος των Ελλήνων για τον ξενόφερτο κοινοβουλευτισμό θα φέρει το φούσκωμα της λαοθάλασσας της εξέγερσης. Μια παλίρροια μέλλει να σαρώσει το δημοκρατικό μπουρδέλο που ονομάζεται Βουλή. Προφητεία ή κοινήεπιθυμία

Τίποτα δεν τελείωσε για μας και τίποτα δεν θα τελειώσει μέχρις ότου ξαναδούμε τον ήλιο να λάμπει αστραφτερά πάνω από την πατρίδα μας!

Ως Α.Μ.Ε., θα συνεισφέρουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τα μέγιστα στην ανύψωση του ηθικού των αγωνιζόμενων Ελλήνων που μας διαβάζουν και μας υποστηρίζουν σε κάθε βήμα μας. Οι λέξεις που διαβάζετε θα σηκώσουν τις ψυχές και με τη σειρά τους τις φωνές, οι φωνές θα υψώσουν τις γροθιές και τότε όλα θα ξεκινήσουν…

ΥΓ: Αναλογιστείτε σε τι τσίρκο προέτρεπαν ορισμένοι καραγκιόζηδες να συμμετάσχουν οι αυτόνομοι εθνικιστές και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. ( Διαβάστε την προηγούμενη ανάρτησή μας στον σύνδεσμο:http://maiandrioi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html )

Παταγώδης αποτυχία όλων των παρακρατικών φερέφωνων να παρασύρουν συναγωνιστές μας σε ένα όργιο συλλήψεων και προσαγωγών. Τα ψωμιά σας τελείωσαν κύριοι και κυρίες. Καληνύχτα και να έχετε μια αντεπαναστατική νύχτα!

Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές από τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου