Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ταξίδι στο Ιράν

Εικόνες μιας μετα μανίας δυσφημισμένης χώρας, απο τον παραγωγό ενός γερμανόφωνου ιστολογίου που πρόσφατα την επισκέφθηκε

του Freeman

Απο τίς 19. μέχρι τις 29. Σεπτεμβρίου ο παραγωγός της ιστοσελίδας http://alles-schallundrauch.blogspot.de περιόδευσε το Ιράν, θέλοντας να σχηματίσει ό ίδιος μια εικόνα για το κράτος αυτό, που βρίσκεται καθημερινά στο στόχαστρο της καταστροφικής μανίας του παράφρονα Ηγεμόνα. Ξεκίνησε απο την Τεχεράνη, μια πόλη 8,8 εκατομμυρίων κατοίκων, επισκεφθηκε πόλεις και περιοχές μέχρι την Κασπία Θάλασσα και μετα πήρε τον δρόμο της επιστροφής. 

Ίσως δημοσιεύσω και κάποια άλλα μέρη απο τις εντυπώσεις του. Να πώ μόνο, ότι όπως γράφει ο ίδιος, η βενζίνη κοστίζει μόνο 13 λεπτά το λίτρο για τα 60 λίτρα που δικαιούται ο κάθε Ιρανός τον μήνα και 28 λεπτα για όλα τα τα υπόλοιπα λίτρα. Το Ιράν έχει μια αναπτυγμένη βιομηχανία, π.χ. παραγωγής αυτοκινήτων, αναπτυγμένη γεωργία και στα παράλια της Κασπίας Θάλασσας που επισκεφθηκε βρήκε αφθονο ψάρι, φρούτα και λαχανικά.
















Στα μισά του δρόμου σταματήσαμε σ' ένα εστιατόριο που ήταν ακριβώς δίπλα στο ποτάμι. Ξεκουρασμένοι και με τον θόρυβο του ποταμιού γευθήκαμε ένα υπέροχο φαγητό. 










Ενδιαφέρον το ότι για την διευκόλυνση όσων επιστρέφουν μετα το Σαββατοκύριακο απο τα βουνά στην πόλη, ολόκληρος ο δρόμος μετατρέπεται σε μονόδρομο. 





Φτάνοντας στην άλλη πλευρά του βουνού Ελμπρούς πήραμε τον αυτοκινητόδρομο για την επιστροφή στην Τεχεράνη. 




Μεγάλα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων κατα μήκος του αυτοκινητοδρόμου. Η εταιρία Iran Khodro Company είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αυτοκινήτων στην Μέση Ανατολή και παράγει πάνω απο 850'000 οχήματα τον χρόνο. Καλύπτει περίπου το 65 τοις εκατό της αγοράς αυτοκινήτου στο Ιράν.




Το Ιράν έχει ένα μοντέρνο δίκτυο σιδηροδρόμων και τοπικών διασυνδέσεων. Κάθε 15 λεπτα κινούνται τρένα απο την περιφέρεια προς την Τεχεράνη.




Rubrik: Tourismus/Τουρισμος 

4.10.12
 von Freeman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου