Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ROA TV: 1η Μεραρχία Κοζάκων

Η 1η Μεραρχία Κοζάκων ήταν σοβιετική μεραρχία του γερμανικού στρατού κατά τον Β'ΠΠ. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1943, στο ανατολικό μέτωπο υπό τις διαταγές της Βέρμαχτ, αποτελούμενη κυρίως από Κοζάκους λιποτάκτες του στρατού των ιουδαιομπολσεβίκων. Το 1945 μεταφέρθηκε στα Waffen SS και μετά το τέλος του πολέμου διαλύθηκε.
Tο 1943 στάλθηκε στην Κροατία, ως οπισθοφυλακή ενός σώματος πάντσερ, που δρούσε εκεί. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου έλαβε μέρος σε μάχη κατά των Γιουγκοσλάβων, στη σημερινή Σερβία: στις 12 του μήνα, συνεπικουρούμενη από 15 πάντσερ, εισέβαλε στο χωριό Beočin, όπου βρισκόταν το αρχηγείο των αντιστασιακών. Κατόπιν μέρος της μεραρχίας χρησιμοποιήθηκε για την προστασία του σιδηροδρόμου που ένωνε το Ζάγκρεμπ και το Βελιγράδι. Το 1944, ολόκληρη πλέον η μεραρχία, γύρισε στη Κροατία. Το Δεκέμβριο του 1944 αντιμετώπισε και νίκησε τον κόκκινο στρατό, κοντά στην κροατική πόλη Pitomača. Μετά την ήττα αυτή, οι σοβιετικές δυνάμεις αποχώρησαν από την ευρύτερη περιοχή. Το 1945 η μεραρχία ενσωματώθηκε στο 15ο Σώμα Κοζάκων, που αριθμούσε συνολικά περίπου 25.000 άνδρες και αποτελούσε τακτική μονάδα της Βέρμαχτ, και όχι στα Waffen-SS όπως κατά καιρούς αναφέρεται λανθασμένα.
Στα τέλη του πολέμου, οι Κοζάκοι της μεραρχίας βρέθηκαν στην Αυστρία, όπου και παραδόθηκαν στα βρετανικά στρατεύματα. Αν και τους είχαν δοθεί εγγυήσεις ότι δε θα τους παρέδιδαν στους ιουδαίους της ΕΣΣΔ, μεταφέρθηκαν με τη βία στα χέρια των ιουδαιομπολσεβίκων σοβιετικών. Το γεγονός αυτό έμεινε γνωστό ως Προδοσία των Κοζάκων. Οι περισσότεροι στρατιώτες της μεραρχίας εκτελέστηκαν ως προδότες από το εβραιοκομμουνιστικό κτηνός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου