Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Xριστιανόπληκτος «ερευνητής» : Γιατί οι σιωνιστές θέλουν να καταβάλλουν την Ελλάδα

Αφιερώνουμε στους εθνικιστές που αρνούνται να δούνε την αλήθεια για τον ρόλο του χριστιανισμού στη δημιουργία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας και την γενοκτονία του λευκού ανθρώπου μέσον αλλοίωσης του πνευματικού και αξικού του υπόβαθρου.
Διαβάστε δύο μικρά αποσπάσματα από ένα άρθρο ενός χριστιανόπληκτου αντισιωνιστή (μεγάλη σχιζοφρένεια ο συνδυασμός αυτός) «ερευνητή» «Γιατί οι σιωνιστές θέλουν να καταβάλλουν την Ελλάδα» :

«Ως γνωστόν ο Ισραήλ, ήταν ο περιούσιος λαός του Θεού στον οποίον απεκαλύφθη και τον έθεσε πνευματικό ηγέτη της ανθρωπότητος.»

«Μερικοί θέλοντας να μην φανεί το Ελληνικό έθνος ως υπέρτερο τονίζουν ότι έθνος άγιον είναι το έθνος των Χριστιανών και αυτό εννοεί με την φράση του ο Χριστός.

Τίποτε δεν είναι αληθέστερο από αυτό. Αλλ΄όπως είπαμε ο πνευματικός ηγέτης του αγίου έθνους είναι το Ελληνικό έθνος που είχε την σοφία και πρίν από τον Χριστό να θεωρεί Έλληνες όχι τους φυλετικά διακρινόμενους ως τέτοιους, αλλά κάθε έναν που μετέρχεται δηλαδή έρχεται και κοινωνεί της Ελληνικής παιδείας σ΄όποιο λαό ή φυλή κι αν ανήκει.

Έτσι λοιπόν, με πνευματικο ηγέτη τον Ελληνισμό, ήταν ευκολότερο να σχηματιστεί το άγιο έθνος των Χριστιανών, χωρίς φυλετικές ή άλλες διακρίσεις. Άλλωστε αυτή την εκδοχή διδάσκει με ιδιαίτερη μάλιστα έμφαση και συγκίνηση και ο αγ. Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.»

Φυσικά οι «εθνικιστές» δικαιολογούνται ότι αυτά δεν αντιπροσωπεύουν τον κάθε Έλληνα. Μεγάλο ψέμα…. Υποσυνείδητα όλοι οι χριστιανοί θεωρούν τους εβραίους «ανωτερους», «περιούσιους».

Η γιαγιούλα, η οποία πριν από πολλά χρόνια μου είχε απαντήσει ότι δεν πειράζει που σκοτώθηκαν πολλοί Έλληνες στον «Β’ΠΠ’ και ότι ο θάνατος πολλών εβραίων της πονάει περισσότερο γιατί είναι «περιούσιοι», μου έκανε να μην πάω ξανά ποτέ στη εκκλησιά.

2 σχόλια:

  1. Ο Χριστιανισμός δεν ήταν παρά ο αντιφυλετισμός και ο κομμουνισμός εκείνης της εποχής που επεβλήθηκε στην Ελλάδα και την Ευρώπη και αντίπαλοί του ήταν οι "εθνικοί"...Χριστιανισμός και εθνικισμός είναι δηλαδή και ιστορικά και ιδεολογικά δύο εντελώς αντίθετες έννοιες. Στα χρόνια που επεβλήθηκε ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα αντίπαλοί του θεωρούνταν οι "εθνικοί". Το να είναι κανείς Χριστιανός και εθνικιστής είναι το ίδιο σαν να λέμε ότι ένας εθνικιστής μπορεί να είναι ταυτόχρονα και Διεθνιστής και αντιφυλετιστής και κομμουνιστής και φιλοεβραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε τις θέσεις του Χριστιανισμού για το Μεταναστευτικό όπως τις περιγράφει ο Μητροπολίτης Σιάτιστας:


    Είναι θλιβερό ότι κάποιοι «χριστιανοί αγωνιστές» ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό.
    Τον Χριστό που η «χρυσή αυγή» τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.

    Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;»
    Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού;
    Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν «καλός».
    Κάθε εναγκαλισμός και χάϊδεμα χριστιανού η πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης.



    http://www.axortagos.gr/mitropilitis-siatistas-enantion-corpus-christi-kai-mavris-nixtas.html


    Ας διαλέξουν πλευρά λοιπόν οι Χρυσαυγίτες. Ή με τον Χριστό και τον Εβραίο Θερό Γιαχβέ και τους λαθρομετανάστες και την "ορθόδοη" εκκλησία του Τούρκου ικουμενιστή Βαρθολομαίου και του Συριζαίου Ιερώνυμου, ή με τους Έλληνες και την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή