Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Γενοκτονία... Nεοέλληνες, όταν την επόμενη φορά σας αποκαλέσουν "ρατσιστες" οι εβραιομπολσεβικοι και οι φιλελεύθεροι καθεστωτικοί,εσεις ως καλά και υπάκουα ΖΩΑ να απολογηθείτε...

Δείτε αυτό:  http://www.youtube.com/watch?v=rdJ0JFYqdKE&feature=plcp


Διαβάστε και το παρακάτω:

Σωρεία κλοπών και ληστειών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στους σταθμούς του μετρόκαι του ΗΣΑΠ είχε διαπράξει σπείρα που εξάρθρωσε η αστυνομία, έπειτα από τρίμηνη έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αστυνομική επιχείρηση έγινε την περασμένη Τρίτη, σε διάφορα σημεία του κέντρου των Αθηνών και συνελήφθησαν 42 μέλη της εν λόγω σπείρας, όπως χαρακτηρίζεται από τις αστυνομικές αρχές, όλοι τους αλλοδαποί (13 υπήκοοι Ρουμανίας, 10 Αλβανίας, 9 Αλγερίας, 3 Βουλγαρίας, 3 Γεωργίας, 2 Ιράκ, ένας Αφγανιστάν και ένας Παλαιστίνιος).
Η σπείρα χωρισμένη σε ομάδες των τεσσάρων, πέντε ατόμων καθημερινά και κυρίως κατά τις ώρες 10.00 έως 19.00, προσέγγιζε ανυποψίαστους πολίτες, κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένους, μέσα και έξω από σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ και τους αφαιρούσε, μέσα από τις τσέπες των ενδυμάτων τους και από τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα.
Σε αρκετές περιπτώσεις ασκούσαν και σωματική βία. Τα κλοπιμαία τα έκρυβαν σε σπίτια που χρησιμοποιούσαν ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό και στην συνέχεια τα πωλούσαν σε τρίτους στο Μοναστηράκικαι στο Θησείο.
Όπως εξακριβώθηκε, κατά το τελευταίο εξάμηνο, η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει 208 κλοπές πορτοφολιών και άλλων αντικειμένων, καθώς και ληστείες σε βάρος πολιτών στους παραπάνω χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου