Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

“Αντιρατσιστικός” ρατσισμός εναντίον των λευκών στις Η.Π.Α. Επιτέθηκαν ακόμη και σε …ομάδα καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) επειδή “έχει πολλούς λευκούς παίκτες”!

.

-Ποιά αντιμετώπιση θα είχε κάποιος στις Η.Π.Α. εάν επιτίθονταν σε μια …ομάδα καλαθοσφαίρισης με το αιτιολογικό ότι έχει πολλούς μαύρους παίκτες;

Η απάντηση δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φαντασία. Θα είχε συλληφθεί με την κατηγορία του “ρατσισμού” ενώ η είδηση θα προβάλλονταν από τα διεθνή ΜΜΕ με τίτλο “συνελήφθη ψυχασθενής και επικίνδυνος ρατσιστής”. Εκατοντάδες άρθρα θα γράφονταν στις εφημερίδες κάθε χώρας του κόσμου όπου ζουν λευκοί με “αναλύσεις” “ειδικών” επαγγελματιών εκπροσώπων “αντιρατσιστικών” οργανώσεων και ομάδων, μαζί με σχόλια δημοσιογράφων που θα καταδικάζουν τον “ρατσιστή”!.

Ποιά αντιμετώπιση θα είχε κάποιος στις Η.Π.Α. εάν επιτίθονταν σε μια …ομάδα καλαθοσφαίρισης με το αιτιολογικό ότι έχει πολλούς …λευκούς παίκτες;


Ο Tyrone Terrell, πρόεδρος του συμβουλίου της οργάνωσης Αφροαμερικανών ‘St. Paul’s African American’ έκανε δηλώσεις ενάντια στους Minnesota Timberwolves διότι οι 10 από τους 15 παίκτες της ομάδος είναι λευκοί!

Ο Ron Edwards, επαγγελματίας «υπερασπιστής των πολιτικών δικαιωμάτων» στην Μινεάπολη, είπε στην Star-Tribune, ότι ήταν «κάτι το ενοχλητικό» όταν είδε ένα παιχνίδι τελευταία στο οποίο ο Wes Johnson ήταν ο μόνος μαύρος παίκτης στο παρκέ για τους Timberwolves.

«Εγείρει κάποια ερωτηματικά αυτό που έχει γίνει. Εγώ πιστεύω ότι σχεδιάστηκε», δήλωσε ο Edwards προσθέτονας ότι ότι η απόφαση για το ρόστερ της ομάδας των Timberwolves είναι «μια ακύρωση της ποικιλομορφίας και μια αντιστροφή της ιστορίας».

Οι εφημερίδες και το διαδίκτυο γέμισαν με άρθρα και αναλύσεις “ειδικών” “ειδικών” επαγγελματιών εκπροσώπων “αντιρατσιστικών” οργανώσεων και ομάδων, μαζί με σχόλια δημοσιογράφων που γράφουν ότι οι “ακτιβιστές” των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” (που θεωρούν ότι οι λευκοί δεν πρέπει να έχουν ούτε το δικαίωμα να …παίζουν μπάσκετ) έχουν δίκιο και καταδικάζουν τους υπεύθυνους της ομάδος ως “ρατσιστές”!.

Η είδησις είναι ενδεικτική για το πως ακριβώς λειτουργεί η “αντιρατσιστική” προπαγάνδα και για το ότι δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά την μια ακραία μορφή “ρατσισμού” που εμφανίζει ακόμη και την πλήρη εξαφάνιση (και στην πραγματικότητα γενοκτονία) του λευκού ανθρώπου ως “προοδευτική” με την αιτιολογία ότι έτσι θα “εξαφανιστούν για πάντα από το πρόσωπο της γης οι …λευκοί ρατσιστές”!

2 σχόλια:

  1. νεγροι...ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!

    (εργασια, ασφαλιση, υγεια, παιδεια, δικαιωμα ψηφου, ελευθερια του ατομου, ελευθερια εκφρασης...)

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
    Greek Knights off K.K.K
    kkk-hellas.blogspot.com
    ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ;;;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι. Δεν γνωρίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή