Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ενάντια στην ιουδαιοιατρική: Παρουσίαση: Dr. Richard Schulze

Επειδή εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει παγκόσμια συνομωσολογία των περιούσιων εναντίων των λευκών και όλων των άλλων γκοήμ όχι μόνο στην πολιτική και στην οικονομία, αλλά πρωτίστως στο θέμα της υγείας (η ιουδαιοιατρική είναι τρόπος γενοκτονίας και θανάτωσης των γκοήμ και του κατώτατου λέβελ των εβραίων, δηλ του αναλώσιμου υλικού) γ’ αυτό δίνουμε τόση σημασία στο θέμα αυτό.



Πρόγραμμα ταχείας ανάρρωσης: 30 μέρες για γίνει κανείς καλά από οποιαδήποτε, (ναι , οποιαδήποτε) αρρώστια. Αρθρίτιδες, οστεοπορώσεις, καρκίνους σε όλα τα στάδια, προβλήματα οράσεων, πέψης, ακοής, καρδιάς, πίεσης, σπασμένων κοκάλων, ψυχολογικά  κλπ κλπ. Δώστε στον οργανισμό σας την δυνατότητα να αυτόγιατρευθεί και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει…. Το πρόγραμμα που σας έχει εμφυτευθεί από την φύση κατά την γέννησή σας είναι να ζείτε χωρίς αρρώστιες πολλά χρόνια και να έχετε την δυνατότητα να ξεπερνάτε όλα τα εμπόδια…. Ακούστε τον Ρίτσαρντ Σούλτς και θα καταλάβετε.

Φυσικά η ιστοσελίδα μας δεν απευθύνεται και δεν επιδιώκει να πείσει τους απλούς «πατριώτες» και πολύ περισσότερο να «ξυπνήσει» τους απλούς γκοήμ/μαζανθρώπους  (τα γουρούνια  δεν βλέπουν το πέταγμα του αετού όχι γιατί δεν το θέλουν, αλλά λόγο φυσιολογικών αιτιών) , αλλά προσπαθεί να προβληματίσει εκείνο το μέρος του εθνικιστικού χώρου το οποίο θεωρεί τον εαυτό του ως πρωτοστάτες και γενικά σκεπτόμενους.

Βιβλία του Richard Schulze μπορείτε να βρείτε εδώΦυσικά οτιδήποτε σημαντικό και χρήσιμο δεν μπορείτε να βρείτε στο ιντερνετ στην ελληνική …..   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου