Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Νέα μάχη αγροτών και πραιτοριανών . Χημικά και τραυματισμοί. (βίντεο)


Περίπου στις 4 το απόγευμα οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ για να αποκλείσουν την Εθνική οδό κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία.
Τα ΜΑΤ εμπόδισαν τους αγρότες και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα. Όπως γράφει το thesstoday.gr από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αγρότες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.
Μετά από τη συμπλοκή οι αγρότες κατόρθωσαν να φτάσουν στην Εθνική οδό και να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία.
Εκεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί προσπάθησαν και πάλι να τους διώξουν χτυπώντας τους με τα γκλομπ και κάνοντας αλόγιστη χρήση χημικών. Οι αγρότες απάντησαν πετώντας πέτρες με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό της αστυνομίας.
«Έχουμε 4 χτυπημένους. Είχαμε χρήση δακρυγόνων, κρότου λάμψης και σπρέι πιπεριού σε ανθρώπους που απλά κάθονταν οκλαδόν στο δρόμο» δήλωσε αμέσως μετά τα επεισόδια στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝ Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.
Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝ Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας έκανε λόγο για «ωμή επέμβαση των ΜΑΤ» σημειώνοντας πως «αν νομίζει η κυβέρνηση πως με αυτό τον τρόπο θα κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των αγροτών είναι γελασμένη».
Δημοσιογράφοι κατήγγειλαν επίσης πως χημικά έπεσαν και στη δική τους πλευρά παρά το γεγονός πως οι αστυνομικοί γνώριζαν την ιδιότητά τους. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου