Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Γαλαζοαίματοι και το … medicine

Ένας από τους θεμελιώδες κανόνες , επιστημονικά θα μπορούσαμε να πούμε «αξιώματα» , της επιστήμης της Περιουσιολογίας είναι η εξής πολύ απλή διαπίστωση : ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΝΕΤΑI ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Όπως είναι γνωστό σε όλες τις γλώσσες υπάρχει η λέξη «γαλαζοαίματοι» η οποία περιγράφει μια συγκεκριμένη κάστα «ανθρώπων» . «Γαλαζοαίματοι» τους λένε σε όλες τα χώρες ….. Προσπάθησαν να περάσουν στον αφελή κοσμάκη ότι η λέξη αυτή περιγράφει τάχα μόνο την «κοινωνικό- οικονομική» τους θέση….  Αλλά εμείς είμαστε νεογκοήμ και δεν ανήκουμε στο κοπάδι που λέγεται «κοσμάκη» και προσπαθούμε να δούμε πράγματα που βρίσκονται πίσω από τα παραπετάσματα.




Η σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι ότι αν υπάρχουν γαλαζοαίματοι πρέπει να υπάρχουν και οι μη γαλαζοαίματοι . Τι κάνει το αίμα κόκκινο ; Διαβάζουμε απότην Βικι : 

« Ο σίδηρος στον οργανισμό
Ο σίδηρος θεωρείται απαραίτητο ανόργανο στοιχείο για όλους τους οργανισμούς, καθώς έχει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό και είναι απαραίτητα προσθετική ομάδα για εκατοντάδες ένζυμα και πρωτεϊνες , όπως οι πρωτεΐνες που μεταφέρουν οξυγόνο . Στον ενήλικα άνθρωπο η φυσιολογική ποσότητα σιδήρου που βρίσκεται στον οργανισμό είναι περίπου 4 γραμμάρια, από τα οποία το 75% είναι δεσμευμένο στην αιμοσφαιρίνη.

Βιολογικός ρόλος
Ο σίδηρος είναι στοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο για όλους τους οργανισμούς. Οι βασικές του λειτουργίες σχετίζονται με τις αλλαγές στην κατάσταση οξείδωσής του και στην μεταφορά ηλεκτρονών . Ο σίδηρος είναι βασικό συστατικών της αίμης, ενός μορίου το οποίο υπάρχει σε μεγάλο αριθμό ενζύμων και πρωτεϊνών. Ο σίδηρος στην αίμη της αμοσφαιρίνης και της μυοσφαιρίνης δρα ως μεταφορέας και αποθήκη οξυγόνου. Η αιμοσφαιρίνη δεσμεύει το μεγαλύτερο ποσοστό του σιδήρου στον οργανισμό. Ο σίδηρος επίσης βρίσκεται στα κυτοχρώματα , πρωτεΐνες που δρουν ως μεταφορέας ηλεκτρονίων στην οξειδωτική φωσφορυλίωση , την κύρια αντίδραση παραγωγής ενέργειας υπό την μορφή ATP. Ο σίδηρος επίσης είναι συνδετική ομάδα σε ένζυμα με αναγωγκή δράση όπως οι καταλάσες και οι περοξιδάσες. Ο σίδηρος σχηματίζει σύμπλοκα μαζί με το θείο τα οποία ενώνονται σε πρωτεΐνες, σχηματίζοντας σίδηρο-θειο-πρωτεϊνες, και συμμετέχουν σε πολλές βιολογικές λειτουργίες, όπως η φωτοσύνθεση και η αναπνοή. Αυτά τα σύμπλοκα έχουν πολλές διαφορετικές οξειδωτικές καταστάσεις και έτσι χρησιμοποιούνται σε πολλά ένζυμα και σε πρωτεΐνες με ρυθμιστική δράση. Ο σίδηρος βρίσκεται επίσης στο βακτηριακό ένζυμο ντρογενάση, το οποίο κάνει καθήλωση του αζώτου, δηλαδή μετατρέπει το μοριακό άζωτο σε αμμωνία. Ο σίδηρος βρίσκεται και στην φερρεδοξίνη ένα ισχυρό αναγωγικό που χρησιμοποιείται στην καθήλωση αζώτου για να δώσει ηλεκτρόνια.»

O σίδηρος δίνει το κόκκινο χρώμα στο αίμα και «δρα ως μεταφορέας και αποθήκη του οξυγόνου και είναι απαραίτητη για τη φωτοσύνθεση και την αναπνοή» . Δηλ. χωρίς το σίδηρο οι φυσιολογικοί άνθρωποι αυτό που λέμε "με τα πόδια μπροστά" και "μπάϊ-μπάϊ"...

Τι θα μπορούσε να κάνει το αίμα γαλάζιο ; Η έλλειψη σιδήρου και η παρουσία κάποιου άλλου στοιχείου που να το κάνει γαλάζιο . Πράγματι , η παρουσία του χαλκού στο αίμα τα κάνει γαλάζιο . Η σελίδα από την ρωσική Βίκι (αγγλικά εδώ) γράφει κατά λέξη  :

«Hemocyanin ( από ελληνικά hemo/αίμα και cyanin/κυανό δηλ. γαλάζιο) – αναπνευστική χρωστκή ουσία από ομάδα των μεταλλοπρωτεϊνών , είναι χαλκοπεριεκτικό ανάλογο της αιμοσφαιρίνης. Συναντάται στα μαλάκια (κεφαλόποδα και γαστερόποδα), στα αρθρόποδα (πεταλοειδών καβουριών, καρκινοειδή, αραχοϊδη, σαρανταποδαρούσες και σε ένα αντιπροσωπευτική κατηγορία εντόμων)  και στα πολλά είδη σκουληκιών. Η αποκατεστημένη μορφή του αιμοκυανίου είναι άχρωμη. Η οξειδωμένη μορφή παίρνει το γαλάζιο χρώμα , παρατηρείτε φθορισμός.»

Όλοι οι γαλαζοαίματοι γενετικά δεν είναι το ίδιο με μας . Διαφέρουμε . Οι γαλαζοαίματοι , σε όποια ισΤΟΡική εποχή και να αναφερθούμε και ανεξάρτητα σε ποιά χώρα έζησαν ή ζουν σήμερα , παντού έχουν μια συγκεκριμένη περιούσια και συγγενική μεταξύ τους καταγωγή και δεν ανήκουν στους κοινούς θνητούς , δηλ. στο είδος των γκοήμ ανθρώπων. Είτε λέγονται σε έναν τόπο Ρωμαίοι Ευγενείς , είτε Βυζαντινοί , είτε σε άλλον τόπο Ρώσοι Ευγενείς και Αυτοκράτορες, είτε λέγονται Αριστοκρατία της Αγγλίας , είτε Σουλτάνοι, είτε Χάνοι των Καγκανάτων , είτε Αυτοκράτοροι της Κίνας , είτε Δούκισσες της Ιταλίας , είτε Βαρόνοι της Γερμανίας , είτε Πάνοι της Πολωνίας κλπ κλπ. Γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και στα ανώτατα στρωματά τους δεν επιτρέπουν σε καμιά περίπτωση αιμομιξίες με τους γκοήμ .

Δείτε ένα παράδειγμα από την εποχή μας . Είναι μόνο φαινομενικό το ότι ο «πρίγκιπας Ουίλιαμ» παντρεύτηκε με μια απλή κοπέλα όπως την παρουσιάζουν . Δείτε τι βρήκαμε με το ελάχιστο ψάξιμο που κάναμε : «εξετάζοντας προσεκτικότερα το γενεαλογικό δέντρο των δύο μελλόνυμφων διαπιστώνουμε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι δωδέκατα ξαδέλφια. Μάλιστα, ο κοινός τους πρόγονος Σερ Τόμας Λέιτον, ένας από τους υπασπιστές της βασίλισσας Ελισάβετ και διοικητής της νήσου Γκέρσνεϊ, είναι ο συνεκτικός κρίκος στην κοινή καταγωγή του ζευγαριού. Πρόκειται για 12ης γενιάς προ-προπάππου του Ουίλιαμ και 12ης για την Κέιτ. Και : «Η καταγωγή της φανερώνει ότι η οικογένειά της είναι μία οικογένεια καθαρών γιάνκηδων. Είναι όγδοη ξαδέλφη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Ουάσινγκτον και 13η του στρατηγού του Βʼ Παγκοσμίου Πολέμου Τζορτζ Πάτον. Η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν επίσης ξαδέλφες με τον Τζορτζ Ουάσινγκτον.» Εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ξέρετε τον δωδέκατο πρόγονό σας ή η γνώση σας σταματάει για την φαμίλια σας μέχρι το πολύ τον τέταρτο;

Δείτε από την ρώσικη Βίκι την παρακάτω εικόνα (αριστερά τα δύο γαλάζια σχήματα) όπου φαίνετε η δομή του αιμοκυανίου (hemocyanin):



Οι δύο παρακάτω εικόνες είναι από την αγγλική Βίκι :


Τι διακρίνουμε στις εικόνες αυτές ; Το μαγκενδαβίδ σαν σχήμα της δομής του αμοκυανίου (hemocyanin) και τον τρόπο με τον οποίο δένει ο χαλκός (Cu) με το οξυγόνο (Ο) στο αίμα των γαλαζοαίματων.

Τώρα θα σας κάνουμε μια ερώτηση για να σκεφτείτε πριν να διαβάσετε παρακάτω. Από πού προέρχεται η λέξη που περιγράφει την «ιατρική» , η λέξη «medicine» ; Οι περισσότερες λέξεις που σχετίζονται με τις επιστήμες έχουν ελληνική προέλευση , πως και αυτή έχει ξεφύγει ; Είναι τυχαίο ; Η Περιουσιολογία απαντά : όχι , δεν είναι στη ζωή μας τίποτα τυχαίο. MED-i-CINE….

Η ονομασία του χαλκού στις λατινογενείς γλώσσες προέρχεται από την ονομασία του νησιού μας , την Κύπρο (μπορεί να ισχύει και το αντίστροφο) . Αλλά σε όλες τις μη λατινογενείς ευρωπαϊκές γλώσσες , αυτές που ελάχιστα έχουν επηρεαστεί από τα λατινικά , δηλ. ρωσο/σλαβικές γλώσσες (πολωνικά, ρώσικα, ουκρανικά, τσέχικα, βουλγάρικα, σλοβάκικα ) , ο χαλκός λέγετε , κρατηθείτε , «med» . Το δεύτερο κομμάτι της λέξης είναι το «cine» το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι το ελληνικό «κινώ» ή «κίνημα». Δηλ. «med-i-cine» - «το κίνημα του χαλκού» ή σύμφωνα με την δεύτερη εικόνα «το κίνημα του μαγκενδαβίδ» …. Ο όρος «med-i-cine» έχει αυτή τη σκοτεινή προέλευση και δεν έχει καμιά σχέση με το να κάνει τους γκοήμ καλά . Το αντίστροφο….


Κάτι ακόμα που συνδέει το εβραιοκρατούμενο σύγχρονο medicine και το αίμα : Jugular vein (Σφαγιτιδική φλέβα). Είναι η πιο μεγάλη φλέβα στο λαιμό (δείτε εδώ ). Τζούγα – λαρ φλέβα δηλ. εβραϊκή φλέβα . Όπως λέμε Ιωσήφ Τζούγα –σβίλι (Στάλιν) , γιός του εβραίου…. 
Όταν κόβουν το λαιμό πρώτ’ από όλα το αίμα τρέχει από τις σφαγιτιδικές (τζουγουλάρ) αρτηρίες. Οι εβραίοι για να έχουν κόσερ κρέας έχουν τελειοποιήσει το σφάξιμο του λαιμού των ζωών. Η εβραϊκή τεχνική σφαξίματος είναι η καλύτερη στον κόσμο και όλες οι εταιρίες παραγωγής επώνυμων μαχαιριών είναι εβραϊκές.




Ας δούμε και κάτι ακόμα . Ξέρετε πως όλοι οι ασιατκοί και τουραννικοί λαοί , κούρδοι , λαζοί , αρμένιοι, αμπχάζοι, καζάχοι, τουκμένοι, τατζίκοι, ουϊγούροι, αζέροι, φυλές της Περσίας, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν κλπ κάνουν τελετουργικό-θυσία με το κόψιμο του λαιμού ενός αρσενικού ζώου , συνήθως βοδιού, πρόβατου ή κόκορα (δείτε π.χ. εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) ; Το ενδιαφέρον σε αυτό είναι ότι όλοι αυτοί οι λαοί τη θυσία αυτή την ονομάζουν με τον ίδιο ακριβός τρόπο : Κορμπάν (Korban) . Δείτε όμως εδώ και εδώ από ποιον λαό προέρχεται «παράδοση» και η «λέξη»  Κorban (σας έχουμε τονίσει στο προηγούμενο μάθημα ότι τα τουρκοχαζαρικά είναι εβραϊκά).

ΓΕΝ.ΕΛ.


Συνεχίζεται


4 σχόλια:

  1. 1)η ισπανική άρχουσα τάξη τεκμηρίωνε την καταγωγή της επιδεικνύοντας τις φλέβες της που ήταν ευδιάκρτιες κάτω από το λευκό δέρμα των εκπροσώπων της σε αντίθεση με των μελαψών Αράβων εισβολέων. 2)Οι Ισπανοί απλώς εξάπλωσαν την φράση, γιατί αυτή προϋπήρχε, αφού παντού η άρχουσα τάξη δεν εκτίθετο στον ήλιο και οι φλέβες της ήταν πιο ευδιάκριτες από των αγροτών και γενικά των εργαζομένων 3)Η αιμοφιλία σε πολλές δυναστείες ανάγκαζε τους φερομένους ως ευγενείς να προστατεύονται σε εσωτερικούς χώρους και να γίνονται χλωμοί και "γαλαζωποί" στη χροιά του δέρματος. Η λέξη μαρτυρείται από το 1895.
    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ "ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ" ΤΟ ΒΙΚΙΛΕΞΙΚΟ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον το άρθρο σας αλλά θέλω να επισημάνω κάτι. Δεν ξέρω ποιά "επιστήμη" είναι η Περιουσιολογία, δεν την έχω ξανακούσει, πρώτη φορά τη διάβασα αλλά καλό είναι να γνωρίζετε ότι: ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ "ΤΥΧΑΙΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    Αυτό είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (Ερμητική Φιλοσοφία, Ερμής Τρισμέγιστος) πολυ πριν δηλαδή από οποιαδήποτε ...... "επιστήμη"!
    Πως το υιοθέτησε η .............. Περιουσιολογία για δικό της..... δεν ξέρω. Μη λέμε και γράφουμε ότι μας έρθει.....

    Υ.Γ. κατά τον ίδιο νόμο ούτε η ΣΥΜΠΤΩΣΗ υπάρχει με την έννοια που το λέμε οι άνθρωποι. Κάθε "σύμπτωση" είναι το σημάδι που σου δείχνει ότι ...... "κάτι γίνεται εδώ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρέπει να είναι κάποιος και τέρας ευφυΐας για να γράψει αυτήν την απλή διαπίστωση: ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΝΕΤΑI ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ: Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
    Η Περιουσιολογία είναι μια επιστήμη η οποία σε αντίθεση με όλες τις συμβατικές πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες οι οποίες παραβλέπουν το γεγονός ότι όλοι οι λαοί και όλα τα έθνη του κόσμου αποτελούνται από δύο κατά μέρους τμήματα, από τον πραγματικά κυρίαρχο περιούσιο λαό-χαμελέοντα και από τον φαινομενικά «κυρίαρχο λαό» , και κατ’ επέκταση περιγράφει αντικειμενικά τα πολιτικοκοινωνικά ζητήματα και τα ιστορικά γεγονότα του κόσμου μας.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΦΙΛΙΑ Η ΑΙΜΟΡΡΟΦΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 0,04% ΠΥΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΣΥΝΕΧΗ ΑΙΜΑΘΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΛΠ..΄ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΕΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή