Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ball – Ballet - Ballerina




Εδώ είχαμε αναφέρει τον Μπαάλ (Βαάλ). Ας δούμε αν συνδέεται και με άλλον τρόπο αυτή η σημιτική θεότητα και οι σήμιτες με τον σημερινό «πολιτισμό» «μας». Από τότε που αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Επιστημονική Έδρα της Περιουσιολογίας και αρχίσαμε τις έρευνες δεν περιμέναμε σε καμιά περίπτωση αυτά που θα ανακαλύπταμε.

Μετά από αυτήν την ανάρτηση σε σχέση με τον «Μπαάλ-Βαάλ», θεότητα στο όνομα του οποίου έκαναν οι περιούσιοι ανθρωποθυσίες και στο όνωμα του οπίου υπάρχει το κανι-μπααλ-ικό καρνα-μπααλ-ι , η ρώσικη λέξη «Бал» μας κτυπούσε συνέχεια στο κεφάλι και δεν μας άφηνε ήσυχο. Αυτή η λέξη μας βοηθάει να καταλάβουμε μερικά πράγματα καλύτερα, ίσος δείχνει και την γενετική προέλευση που έχει όλη η δυτική «αριστοκρατία», οι γαλαζοαίματοι, και ο «πολιτισμός» που αυτή πρεσβεύει. Η γενετική διαφορετικότητα της άρχουσας οικονομικό-πολιτικής τάξης από μας , φυσικά , διαφαίνεται και από το γεγονός ότι αδιαφορεί πλήρως για τα προβλήματά μας , αλλά κυρίως δεν δείχνει να την αγγίζει καθόλου η φυλετική αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της Ευρώπης , άρχουσα τάξη της οποίας υποτίθεται ότι είναι, με άλλους πληθυσμούς.

Σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες η λέξη Bal είναι ίδια και σημαίνει ακριβός το ίδιο (εδώ εγγλέζικα, εδώ γερμανικά, εδώ ιταλικά, εδώ πολωνικά κλπ). Αυτό είναι τυχαίο; Όχι βέβαια.

Το τι σημαίνει γράφει το Βίκι. Αλλά «ο σκύλος δεν είναι πάντα θαμμένος εκεί που δείχνει ο ύποπτος», δηλ. πρέπει να πάρουμε τα κιάλια μας και να ερευνήσουμε βαθύτερα.
Ο ΜΠΑΑΛ (ή ο ΒΑΑΛ) είναι :

      « Βαάλ (κοινή σημιτική -  בעל ή באל , Μπάλ, Μπαλού, Βαάλ - που σημάνει Θεος, ο Καλός, ο Μεγάλος, ο Αφέντης) – γενικά με αυτό το επίθετο χαρακτήριζαν το Θεό, τον Παντοκράτορα οι κυρίαρχοι των πόλεων των αρχαίων δυτικών σημιτικών λαών. Επίσης είναι συγκεκριμένη θεότητα στην Ασσυριο-Βαβυλώνια εθνική κουλτούρα, λατρευόταν στους Φοίνικες, στο Χαναάν και στη Συρία ως θεός της αστραπής, της γονιμότητας, του νερού, του πολέμου, του ουρανού, του ήλιου κλπ.
      Αρχικά το όνομα Βαάλ ήταν Θεός των διάφορων σημιτικών φυλών. Ο τίτλος «Βαάλ» δινόταν σε πρίγκιπες και δημάρχους, γινόταν μέρος του προσωπικού ονόματος τους (Π.χ. ο πρίγκιπας από μια αιγυπτιακή ιστορία του ΧΙ π.χ. Τεκέρ-μπαάλ , ο Αννίβας-Hanni-baal** , Μπααλ-ταζάρ κλπ).
      Αργότερα ο Μπαάλ θεωρήθηκε Θεός του ηλιακού φωτός, ύστερα έγινε ο δημιουργός του κόσμου. Η λατρεία του Μπαάλ πάντα συνοδεύεται από ηδονικά όργια και τους ιερείς σε έκσταση προκαλούσαν στον εαυτό τους κοψίματα και πληγές σε διάφορα μέρη του σώματος, πιο συχνά στον καρπό και στα χέρια….
……..
      Σύμφωνα με την Βίβλο λατρεία στον Μπαάλ περιελάμβανε ανθρωποθυσίες, συμπεριλαμβανομένου και φόνων των παιδιών . Μετά την θρησκευτική επανάσταση του Ηλία όλοι οι ιερείς του Μπαάλ θανατώθηκαν – με αυτό η λατρεία στο αρχαίο Ισραήλ υπέστη σημαντική ζημιά.
      Ο Μπαάλ λατρευόταν στο Φοινικικό κρατίδιο της Καρχηδόνας (Αννίβας-Hannibal σημαίνει «ο αγαπημένος του Μπαάλ). Από την Καρχηδόνα η λατρεία στον Μπαάλ πέρασε στη Ισπανία και αργότερα, με την βοήθεια του αυτοκράτορα Ελαγκα-μπαάλ*** στη Ρώμη. »

Επομένως οι χορευτικές συνευρέσεις των γαλαζοαίματων που ονομάζονται εγγλέζικα «BALL» και γαλλικά και ρώσικα «BAL» είναι ουσιαστικά τελετουργίες στον Μπαάλ. Φυσικά για τους περισσότερους με την πάροδο του χρόνου έχουν χάσει το αρχικό τους νόημα . Αλλά επειδή ο λαός ο οποίος χορεύει στις σάλες όλων των ευρωπαϊκών χωρών τους χορούς του , όχι μόνο σήμερα αλλά εδώ και χιλιετίες , είναι πάντα ο ίδιος – ο γνωστός σημιτικός περιούσιος – επιβίωσε η ονομασία του .




      Καθώς γράφαμε και φανταζόμασταν μια μεγάλη αίθουσα γεμάτη με γαλαζοαίματους στο μυαλό μας ήρθε μια ακόμα λέξη : «μπαλαρίνα» . Προφανώς οι «μπαάλ-αρίνα» είναι εκείνη η πουτάνα/θεατρίνα που ικανοποιεί τα «υψηλά» γούστα των σημιτών με γαλάζιο αίμα ( «αρίνα» - άρια ή «αρίνα»-αρένα-σκηνή; ). Στη ρώσικη Βίκι υποτιμώντας την νοημοσύνη των γκοήμ γράφουν ότι απλός αυτή η λέξη είναι «ιταλική και σημάνει χορεύτρια»…..  
      Εδώ καταλαβαίνει κανείς για την «Άρια» προέλευση του λεγόμενου Μπααλ-έτου και ίσος και άλλων δυτικών «τεχνών».



**Το όνομα στα Ελληνικά χάνει όλη την ουσία : Ο Αννίβας-Hannibal θεωρείται το καμάρι του περιούσιου λαού για τους στρατιωτικές του ικανότητες και επιτυχίες. Ο λαός αυτός απέτυχε στρατιωτικά, αλλά κατέλαβε την Ρώμη με τρόπο που ξέρει καλύτερα. Αυτό μας επιβεβαιώνει η επόμενη σημείωση.     

***Ο «άριος» αυτοκράτορας της Ρώμης με όνομα που περιλαμβάνει το «μπαάλ» 

Γεν.Ελ.

7 σχόλια:

  1. Ζητούμε συγγνώμη από τον αναγνώστη μας γιατί κατά λάθος διαγράψαμε το σχόλιο του. Παρακαλούμε αν είναι δυνατόν να μας το ξανάαναρτήσει.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι οι ευγενείς διαβρώθηκαν σταδιακά, π.Χ, οι εβραίοι είχαν εξοριστεί και βασικά θανατωθεί από την Αγγλία κατα την περίοδο της βασιλίας του Μακρυπόδη γύρω στα 1290, ο οποίος τους πέταξε στη θάλασσα πνίγοντας τους σε αντίδραση πρός την τότε πολυπολιτισμική τους προπαγάνδα. Τους ομβριούς τους επανέφερε ο εβραιολάγνος σφαγέας κελτών και Ιρλανδών Κρόμγουελ, ο οποίος εφάρμοσε και τον κοινοβουλευτισμό, προφανώς κατω από τις διαταγές του Ρότσιλντ. Αντίστοιχες αντισιωνιστικές(αλλά και παράλληλα φιλοσιωνιστικές) δράσεις, έχουμε και από άλλες δυναστείες ευγενών, με τελευταία αυτή των Ρομανώφ, που εκτελέστηκε τελετουργικά από τους εβραιομπολσεβίκους. Οπότε υπήρξε μια σύγκρουση μέσα στους αριστοκρατικούς κύκλους, που έληξε με την σφαγή και αντικατάσταση των Αρίων-λευκών απογόνων του όντιν από τους εβραιοευγενείς του οίκου του Δαβίδ, κάτι που πρέπει να ολοκληρώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Εβραιόπης γύρω στο 1789(στην Ρωσία το 1917 με την επανάσταση των εβραιομπολσεβίκων) με την Γαλλική-μασονική επανάσταση. Να προσθέσω σχετικά με τις σκέψεις σου (με τις οποίες και συμφωνώ), σχετικά με το μέγεθος των κρυφών εβραιοσιμητών μέσα στους Γκοίμ, ότι αυτή η σύγκρουση πρέπει να πηγαίνει πιο πίσω και από τον τρωϊκό πόλεμο, και να είναι κωδικοποιημένη στην μάχη μεταξύ του Ζεύς-Ίντρα-Όντιν και του Τυφώνα-Σέτ θεού των εβραιοσιμητών σύμφωνα και με τον αρχιερέα των Δελφών Πλούταρχο. Φυλετικά αυτοί ανήκουν σε πολλούς φυλετικούς τύπους και όχι μόνο στον προσωασιατικό ανθρωπότυπο, όπως δηλαδή περιγράφουν τον εβραίο πολλοί ανθρωπολόγοι και του Γ΄Ράϊχ, για αυτό όπως συχνά αναφέρεις και εσύ την πάτησε και ο Χίτλερ στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

    Son Of Zeys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι η συμβατικές επιστήμες της ιστορίας , της ανθρωπολογίας και της γλωσσολογίας δεν δίνουν απαντήσεις σε πάρα πολλά κύρια ερωτήματα. Ως εκ τούτου έχουμε όλοι μαζί υποχρέωση να ψάχνουμε μόνοι μας.
      Το λάθος που έκαναν όλοι οι βασιλιάδες στο παρελθόν , αλλά και οι λύγο-πολύ ψαγμένοι άνθρωποι σήμερα είναι ότι θεωρούν εβραίους μόνο τους ορθόδοξους και άθεους φανερούς , δηλ. τους δηλωμένους . Αυτό το λάθος το έκανε ακόμα και ο Α. Χίτλερ. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που έχασε….
      Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας η κυβερνώσα πολιτικό-οικονομική ελίτ δεν ήταν μη περιούσια. Και αυτό οφείλεται στη γενετική : η ίαινα με το γκνού δεν είναι το ίδιο πράγμα.
      Δεν είναι περίεργο ότι σταδιακά σε όλη την Ευρώπη, ουσιαστικά με την επιβολή του ιουδαιοχριστιανισμού, περίπου από τις αρχές του 5 αιώνα (στη Βρετανία που περιέγραψες περίπου το 600μ.χ. Η λέξη Βρετάνια ή Μπριτάνια είναι προέρχεται από την λέξη Μπριτ – στη χίμπρου σημαίνει συμβόλαιο, υπόσχεση) εμφανίζεται ένα φαινόμενο , η δουλοπαροικία ; Είναι καθαρά ιουδαϊκή πρακτική : οι γκοήμ δεν είναι άνθρωποι αλλά ζώα, μπορείς να τους πωλήσεις, να τους θανατώσεις, να πωλήσεις τα παιδιά του, να τους απαγορέυσεις να μετακινούνται κλπ . Ζώα , πως το λένε αλλιώς….
      Αυτά μπορεί να τα επινοήσει και εφαρμόσει μόνο η τάξη η οποία δεν συγγενεύει με το λαό, είναι γενετικά ξένη. Π.χ. εγώ προσωπικά αν ήμουν «ευγενείς» δεν θα μπορούσα να το δεχθώ και να το εφαρμόσω γιατί είμαι γέννημα θρέμμα του λαού μου, του λαού μέσα στο οποίο ζω, δεν είμαι χαμαιλέοντας.
      Στη Ρωσία των «ρώσων» Ρωμανόβ μέχρι το 1861!!!! ίσχυε το λεγόμενο «κρεποστνοε πραβο», η δουλοπαροικία. Η εκτέλεση της οικογένειας των Ρωμανόβ είναι εντοεβραϊκά ξεκαθαρίσματα. Οι ρώσοι γκοήμ είχαν τόση σχέση με αυτά όσοι σχέση έχουν σήμερα με τις σημερινές αγορές ακινήτων και εμβάσματα σε τράπεζές σε όλων των κόσμο από «ρώσους», δηλ. καμιά σχέση.
      Γεν.Ελ.

      Διαγραφή
    2. «Η εκτέλεση τής οικογενείας των Ρομανώφ, ήταν ενδοεβραϊκά ξεκαθαρίσματα.»

      Μπορείτε να γίνετε (πολύ) πιο σαφής σάς παρακαλώ; Αυτό, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

      Διαγραφή
    3. Θα ετοιμάσουμε ξεχωριστή ανάρτηση.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
    Δύο ερωτήσεις:
    1) Η εορτή των Καρνείων υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται σε όλο αυτό;
    2) Οι Κινέζοι τι σχέση έχουν - φυλετική ή άλλη με τους εβραίους; Έχουν επιρροή εκεί οι σιωνιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κάνουμε έρευνα μαζί. Πιστεύω και για την Ελλάδα θα μπορούσαν να βρεθούν πράματα και θάματα . Δώστε την προσοχή σας π.χ. στην ύπαρξη του πολύ αναπτυγμένου τραπεζικού συστήματος στην Αρχαία Ελλάδα για την οποία οι Έλληνες «πατριώτες» είναι πολύ υπερήφανοι μη καταλαβαίνοντας την πραγματικότητα…
    Όλοι οι λαοί αποτελούνται από δύο λαούς…. Νομίζουμε ότι στην περίπτωση της σύγχρονης Κίνας ο περιούσιοι δεν την ελέγχουν απόλυτα. Δώστε όμως προσοχή : Κίνα – Cίνα - China, η ονομασία της χώρας δεν μοιάζει καταπληκτικά στην έρημο Σινά ; Και κάτι άλλο. Το κατ’ εξοχήν σύμβολο της Κίνας-Chinaς , ο δράκος…. Σε όλους τους λαούς ο ιπτάμενος δράκος-φίδι δηλ. κάτι για την φύση του ποίου δεν γνώριζαν και τους είχε έρθει από τον ουρανό, έκλεβε τις όμορφες κόρες και έτρωγε τα παιδιά τους. Συνεπώς τον δράκο δεν θα υιοθετούσαν σαν σύμβολό τους οι κινέζοι γκοήμ, αλλά τους το επέβαλλαν. Φαίνεται ότι στα αρχαία χρόνια οι «κινέζοι» χαμελέοντες είχαν το πάνω χέρι σε αυτό που ονομάζεται «κινεζικός πολιτισμός» ….
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή