Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Νεότερα από τον κόσμο της κλωνοποιημένης φυλής : με τον δρόμο του Μωυσή.


Η είδηση από http://top.rbc.ru/society/20/03/2013/849893.shtml
μετάφραση Γεν.Ελ.
«Δεκαπέντε επιλεγμένοι γνωστοί επιχειρηματίες από την Ρωσία και από το εξωτερικό, πολλοί από τους οποίους έχουν δισεκατομμύρια δολάρια , έκαναν προσκύνημα πεζοί διασχίζοντας σε 4-εις μέρες την έρημο με τελική στάση την Ιερουσαλήμ. Αυτό συμβολίζει την έκβαση του εβραϊκού λαού από την γη της Αιγύπτου υπό την ηγεσία του Μωυσή , πληροφορεί η Υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Εβραϊκού Κογκρέσου.
Μεταξύ των προσκυνητών ήταν ο συνιδιοκτήτης του «Alfa Group» Μιχαήλ Φρίντμαν (16,5 δισεκ.) , ο εκτελεστικός διευθυντής της ΤΝΚ-ΒΡ Γκέρμαν Χαν , ο  συνιδιοκτήτης της ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης «vkontakte» Μιχαήλ Μιριλασβίλι και πολλοί άλλοι.
Για την προσομοίωση της διέλευσης των Εβραίων μέσα από την έρημο οι επιχειρηματίες δεν είχαν κινητά τηλέφωνα και άλλες ανέσεις . Και ταυτόχρονα φορούσαν φορεσιές αρχαίων ιουδαίων , χιτώνια και σανδάλια .
Πάνω στις καμήλες οι συμμετέχοντες στο προσκύνημα μετέφεραν τρόφιμα και νερό και κατά την πεζοπορία ετοίμασαν κόσερ μάτσα»

Όπως καταλαβαίνετε , αγαπητοί κύριοι νεογκοήμ , οι δισεκατομμυριούχοι δεν θα έθεταν τον εαυτό τους σε αυτές τις δυσκολίες αν δεν υπήρχαν σοβαροί λόγοι . Προσέξτε τα παρατσούκλια των χαμαιλέοντων τους οποίους τα ΜΜ«Ε» όλου του κόσμου μας παρουσιάζουν σαν  «ρώσοι δισεκατομμυριούχοι « και «ρώσοι μεγιστάνες» : αυτός με το παρατσούκλι  Φρίντμαν , σύμφωνα με το επίθετο, είναι «γερμανός».... ο Χαν είναι «ουζμπέκος» …. και ο Μιριλασβίλι είναι «γεωργιανός» …. Ο απόλυτος εβραϊκός διεθνισμός με τους κλωνοποιημένους περιούσιους







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου