Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Hugo Chavez… ο ηγέτης!


Βιογραφικό, οικονομική και κοινωνική πολιτική , αλλα και 
η κριτική του "χώρου" στον Chaves


Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ο θάνατος του μεγάλου πατριώτη και σοσιαλιστή Hugo Chavez, ηγέτη επί περίπου δεκαπέντε έτη (1998-2013) της Βενεζουέλας, κατόπιν συνεχόμενων επανεκλογών του από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού.
Ο Chavez χαρακτήριζε την επανάστασή του Μπολιβαριανή, δηλαδή κυρίως εθνικοεπαναστατική και αντιαμερικανική, κι όχι βεβαίως κομμουνιστική, όπως θα ήθελε η διεθνής ακροδεξιά και οι Σιωνιστές που την κατευθύνουν, γι αυτό και μετονόμασε τη Δημοκρατία της Βενεζουέλας σε Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας από τον εθνικοεπαναστάτη Simon Bolivar, η επανάσταση του οποίου ήταν μια κυρίως αστικο-εθνική επανάσταση της Βενεζουέλας απέναντι στην Ισπανία την εποχή της αποικιοκρατίας.
Βεβαίως ο Chaves ως γνήσιος σοσιαλιστής επαναστάτησε, όχι μόνο έναντι των Αμερικανοσιωνιστών που λυμαίνονταν τους πόρους της χώρας μέσω των γνωστών πολυεθνικών του πετρελαίου, αλλά και απέναντι στη ντόπια μεγαλοαστική τάξη των προδοτών, οι οποίοι κέρδιζαν από το μόχθο του λαού λειτουργώντας ως μεταπράτες για τους Σιωνιστές.
Αν βλέπετε αναλογίες με την πατρίδα μας είναι πολύ λογικό, αφού σε κάθε προτεκτοράτο, είτε Αγγλικό είτε Αμερικανικό, οι Σιωνιστές επιλέγουν το ίδιο μοντέλο διοίκησης-εκμετάλλευσης.
Ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα ηγέτη θα αναφέρουμε τα κύρια σημεία του τεράστιου, για τα δεδομένα της χώρας που ηγούνταν, έργα του.

περισσότερα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου