Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ιερισσός SOS (II)



... Η Ιωάννα είναι το πιο μικρό θύμα της προχθεσινής επέλασης των κρανοφόρων στην Ιερισσό. Είναι μόλις 10 μηνών και το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο νοσοκομείο του Πολύγυρου πνιγμένη από τα χημικά. 

Εκεί την επισκεφτήκαμε χθες, αφού οι γιατροί μετά τις ακτινογραφίες και τις εξετάσεις αίματος στις οποίες την υπέβαλαν την κράτησαν για παρακολούθηση. Το μωρό, με ορό στο αριστερό του χέρι, παρ” όλες τις αγκαλιές και τα φιλιά των γονιών του, έχει σοκαριστεί. «Το σπίτι μας είναι ψηλά στον λόφο, 200-300 μέτρα από το σχολείο», μας λέει ο πατέρας της, Παντελής Τριανταφύλλου. 

«Ολη μέρα έπεφταν χημικά, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Φέραμε άρον άρον την 5χρονη κόρη μας από το νηπιαγωγείο και την έγκυο αδερφή μου. Η μάνα μου ανέβασε πίεση 19. Ημασταν λοιπόν όλοι μαζί σπίτι».

Το απόγευμα όταν πια τα ΜΑΤ αποχωρούσαν από το χωριό, έριξαν μια βροχή από δακρυγόνα. Το μωρό άρχισε να κάνει εμετό από τη μύτη και το στόμα. Οι γονείς πανικόβλητοι κάλεσαν τον παιδίατρο και με ασθενοφόρο πήγαν το κοριτσάκι στον Πολύγυρο. 

«Εκανε 5 φορές συνολικά εμετό, δεν μπορούσε να συνέλθει παρ” όλο που της πλέναμε το πρόσωπο με νερό, της ξεπλέναμε τη μύτη με φυσιολογικό ορό», μας λέει η μητέρα της, Γιούλη Τριανταφύλλου. «Από τότε που γέννησα την Κατερίνα δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, ούτε πριν τα χημικά είχε τίποτα. 

Δεν ήταν κρυωμένη, δεν είχε πυρετό, δεν είχε διάρροια. Το μωρό μας πνίγηκε στα δακρυγόνα». Οι γιατροί εξακολουθούν να κρατούν την Ιωάννα στο νοσοκομείο για παρακολούθηση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου