Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ενάντια στα ψέματα της ιουδαιοιατρικής και της ιουδαιοεπιστήμης. Παρουσίαση: Δενίς Μιχάϊλοβ.

H επιστροφή στην απόλυτη υγεία, δύναμη και αντοχή μόνο μέσον άρνησης της νεκρής τροφής , δηλ. της σκατοκουζίνας η οποία είναι η πρώτη αιτία του εκφυλισμού της ανθρωπότητας.


Ο Δενίς Μιχάϊλοβ είναι ένας 28-ος νεαρός από την Ρωσία. Σπούδασε στη Ρωσία και σήμερα εργάζεται  στη Νέα Υόρκη. Εδώ και τρία χρόνια λόγο κάποιον επιπλοκών με την υγεία του και κάθετης άρνησής του να παίρνει φάρμακα αποφάσισε να εμπιστευτεί στη Μητέρα Φύση : είναι 100% ωμοφάγος , δηλ. τρώει μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά.

Παράλληλα με την έναρξη αυτής της φυσικής για τον κάθε γήινο άνθρωπο διατροφής ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, αρχικά με την ποδηλασία και ύστερα με το τρέξιμο.



Πρέπει να τονίσουμε ότι μέχρι τα 25 του χρόνια ο Δενίς δεν έκανε κανένα αθλητισμό, ήταν αυτό που λέμε ένας συνηθισμένος νεαρός που έπαιζε κάποτε στη παιδική ηλικία μόνο ποδόσφαιρο στις αλάνες της ρώσικη πόλης που γεννήθηκε . Ο Δενίς δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τρέξιμο, δηλ. δεν έχει ομάδες προπονητών, «χορηγούς», γιατρούς κλπ κλπ. Ουσιαστικά το τρέξιμο του περιορίζετε από το σπίτι στη δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι αργά το απόγευμα.


Μόνο μέσα σε δύο χρόνο από την αρχή της διαίτης***  και της άθλησης έχει πετύχει τα εξής εκπληκτικά αποτελέσματα:





***Ο όρος «δίαιτα» δεν είναι ο απόλυτα σωστός γιατί είναι ένα σύμπλεγμα : διατροφή με ζωντανά φρούτα, λαχανικά και καρπούς, άθληση, άρνηση του καταναλωτισμού, επιστροφή όσον το δυνατόν στις ρίζες , απόλυτη άρνηση του αλκοόλ και καπνού. Αλλά επειδή η διατροφή είναι το κύριο συστατικό αυτού του τρόπου ζωής για ευκολία θα το ονομάζουμε «δίαιτα» .




Όποιος θέλει μπορεί να δει τη συνέντευξη που έδωσε ο Δενίς Μιχάϊλοβ σε ένα τοπικό αμερικάνικο κανάλι



1 σχόλιο: