Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Οι Κοζάκοι του Βέρμαχτ (βίντεο)

Στα χρόνια της επικράτησης του «Κράτους Εργατών και Αγροτών» , από το 1917 μέχρι το 1939 περισσότερους από 6 εκατομμύρια ρώσων και ουκρανών κοζάκων έχουν εξολοθρεύσει τα ιουδαιοκομμουνιστικά τάγματα .

Στις μέρες μας η επίσημη ισΤΟΡική ιουδαιοεπιστήμη όλα αυτά τα κρύβει επιμελώς. Συνολικά 20εκατομμίρια σλάβων γκοήμ έχουν πεθάνει εκείνα τα χρόνια από την πείνα μόνο στην Ουκρανία.

Σήμερα οι ιδεολογικοί και οι φυσικοί απόγονοι αυτών των «καλών» του Μεγάλου Πολέμου έχουν επιβληθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης με φυσική κατάληξη την γενοκτονία του Λευκού Ανθρώπου που ζούμε στις μέρες μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου