Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Κόψτε το νεκρό "φαγητό" με το μαχαίρι.

Τροφή με ζωντανά φρούτα και λαχανικά: το πριν και το μετά (νέο βίντεο).


7 σχόλια:

  1. Παιδιά όποτε μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μου στο theodotus777@gmail.com Δεν βρίσκω πουθενά το μαιλ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kάνω την παλαιολιθική δίαιτα (http://en.wikipedia.org/wiki/Paleolithic_diet)εδώ και κάτι χρόνια και γενικά αισθάνομαι πολύ καλά. Βέβαια βλέποντας τα βίντεο που βάζεις εδώ κατά καιρούς έχω αρχίσει να μπαίνω σε πειρασμό να εφαρμόσω ωμοφαγία. Όμως μια χορτοφαγική προσπάθεια που είχα κάνει στο παρελθόν ΔΕΝ μου βγήκε σε καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χορτοφαγία ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμιά σχέση με την φυσική τροφή του ανθρώπου που είναι η λεγόμενη ωμοφαγία. Οι χορτοφάγοι τρώνε επεξεργασμένες και μαγειρεμένες , δηλ. νεκρές, τροφές.
    Αυτό που κάνεις είναι μια καλή αρχή. Εγώ είχα αρχίσει με το κόψιμο του ψωμιού και του κρέατος, αναψυκτικών, γαλακτοκομικών , θαλασσινών , καφέδων κλπ.
    Ετοιμάζω μια αφιέρωση στη διατροφή, στη σημασία του για τον άνθρωπο και την νόησή του. Θα το αναρτήσω το συντομότερο.
    Η συμβουλή μου σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει για να αποφύγει τα λάθη που έκανα εγώ στο παρελθόν θα ήταν το εξής: πρώτα να πιστέψεις πραγματικά σε αυτό που θα κάνεις και μετά να προσπαθήσεις. Μακριά από ημίμετρα, θα σε εξαντλήσουν και θα σε απογοητεύσουν. Είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα για την βούλησή ενός ανθρώπου. Είναι σαν κάποιος τελειωμένος πρεζάκιας να προσπαθεί να κόψει ενώ καθημερινά του προσφέρουν ελεύθερα ακόμα «καλύτερη» πρέζα.
    Όμως για αυτούς που θα καταφέρουν θα είναι το σημαντικότερο πράγμα που θα έχουν κάνει στη ζωή τους για τον εαυτό τους αλλά κυρίως για την φυλή τους.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικα η χορτοφαγία με τρόμαξε διότι αδυνάτισε το ανοσοποιητικό σύστημα και είχα περιπέτειες. Άσε που είχαν αρχίσει και έλιωναν οι μυς μου τελείως (προφανώς λόγο έλλειψης πρωτείνης) και στρογγυλοποιούμουν.

    Το ερώτημα ειναι πως περνάει κάποιος στην ωμοφαγία από κάποιο άλλο διατροφικό σύστημα, σταδιακά ή αμέσως; Γενικά δεν τρώω τίποτα το βιομηχανικά επεξεργασμένο, αλλά το να περάσω απευθείας σε διατροφή που στηρίζεται σε φρούτα και λαχανικά αποκλειστικά μου φαίνεται σαν δυνατό σοκ για τον οργανισμό. Θα αναμένω το άρθρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρίνισε σε παρακαλώ τι εννοείς λέγοντας αδυνάτησε το ανοσοποιητικό σου σύστημα;
      Είχες πολλά κρυολογήματα, εμφανίστηκαν ασθένειες χωρίς λόγο;
      Προσπαθώντας να μαντέψω τι σου συνέβη και συνδυάζοντας τις δύο δηλώσεις σου για το ανοσοποιητικό και για τους μύες σου πιστεύω πως μπορώ να δώσω μία απάντηση.
      Κάθε φορά που τρώμε μία τροφή που το σώμα μας δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί άμεσα την αποθηκεύει σαν λίπος. Από τότε που είμαστε παιδιά αποθηκεύουμε λίπος αλλά λόγο έντονης δραστηριότητας το καίμε. Όσο μεγαλώνουμε σιγά-σιγά η δραστηριότητα πέφτει με σκοπό να αποθηκεύουμε όλο και περισσότερο λίπος. Μέσα στο λίπος αποθηκεύονται και τοξίνες, άλλες βλαβερές και άλλες όχι και τόσο βλαβερές. Αλλάζοντας από την παραδοσιακή διατροφή σε χορτοφαγία χρειαζόσουν μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού για να πιάσεις τις ίδιες θερμίδες που έπιανες πριν με ένα πιάτο φαγητό. Άρα λοιπών άρχισες να χάνεις λίπος και άρχισαν να απελευθερώνονται τοξίνες. Το ανοσοποιητικό σου παρόλο είχε να κάνει κάτι επιπλέον, να εξουδετερώσει αυτές τις τοξίνες, με αποτέλεσμα να επιφορτιστεί με περισσότερη δουλειά.
      Το άλλο που είπες, ότι και καλά άρχισαν να λιώνουν οι μύες σου λόγω έλλειψης πρωτεΐνης είναι λάθος. Αν ένας bodybuilder σταματούσε να κάνει βάρη, σε 1 χρόνο η απώλεια σε μύες δεν θα ξεπερνούσε το 1 κιλό.
      Όλες οι ανεπεξέργαστες τροφές έχουν πρωτεΐνη, αυτές που προορίζονται για τον άνθρωπο έχουν 4-6% πρωτεΐνη, όση χρειαζόμαστε για να αναπληρώσουμε της ημερήσιες ανάγκες μας. Τα μωρά για την ανάπτυξή τους χρειάζονται πολύ πρωτεΐνη (6-8%), όσο μεγαλώνουμε η ανάγκη για πρωτεΐνη μειώνεται (4-6%). Οι μύες αναπτύσσονται μόνο με την γυμναστική, δεν υπάρχει τρόφιμο που να βοηθάει στην ανάπτυξη των μυών, αν υπήρχε οι bodybuilders θα σύχναζαν στις κουζίνες, όχι στο γυμναστήριο.
      “Το ερώτημα είναι πως περνάει κάποιος στην ωμοφαγία από κάποιο άλλο διατροφικό σύστημα, σταδιακά ή αμέσως; Γενικά δεν τρώω τίποτα το βιομηχανικά επεξεργασμένο, αλλά το να περάσω απευθείας σε διατροφή που στηρίζεται σε φρούτα και λαχανικά αποκλειστικά μου φαίνεται σαν δυνατό σοκ για τον οργανισμό.”
      Θα απαντήσω με μία ερώτηση. Ας υποθέσουμε ότι βαράς το χέρι σου με μία βαριοπούλα. Πας στο γιατρό και τον ρωτάς: Πόσο αργά πρέπει να σταματήσω να βαράω το χέρι μου με τη βαριοπούλα; Ποια νομίζεις ότι θα ήταν η απάντηση του γιατρού; ΑΜΕΣΑ.
      Άμεσα πρέπει να σταματήσεις να ασελγείς στο σώμα σου μέσω της κακής διατροφής.
      Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί που σταμάτησες να το κακοποιείς και ξεκίνησες να του δίνεις τα θρεπτικά συστατικά για τα οποία προορίζεται.

      Διαγραφή
  5. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ειδικά σε συνδυασμό με μια καθημερινότητα που τρέχει σε τρελούς και άναρχους ρυθμούς.
    Πάντως η θέληση του ανθρώπου είναι μεγαλειώδεις και μπορεί να καταφέρει πολλά . Αν υπάρχουν δε απο πίσω, ηθικές αρχές και γνώση τότε γίνονται πραγματικά θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή