Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μουσαβί. Mερικές φορές η γενετική προδίδει τους κρύπτο.

Από καθεστωτικό τύπο:
"Ο κ. Μουσαβί, ηγέτης του μεταρρυθμιστικού Πράσινου Κινήματος, ήταν ο ηττημένος των προεδρικών εκλογών του 2009, τις οποίες κέρδισε ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.
Η αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων από πλευράς αντιπολίτευσης είχε προκαλέσει κύμα μαζικών διαδηλώσεων διαμαρτυρίας,"


Όπως έχουμε επισημάνει μερικές φορές η γενετική προδίδει τους κρύπτο.

Δείτε μια εντυπωσιακή ομοιότητα μεταξύ δύο «ανθρώπων» στις δυο διαφορετικές πλευρές του πλανήτη. Ένας είναι ο γνωστός χολιγουντιανός σκηνοθέτης Σπίλμπεργκ και άλλος ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Ιράν – αντίπαλος του Αχμαντινετζάντ στις εκλογές για την προεδρία και πρώην πρωθυπουργός Μουσαβί.  Σημειώστε και το τελείως εβραϊκό επίθετο : «Μουσά» είναι ο Μωυσής στα αραβικά και «abe-άβε» εβραϊκή λέξη "πατέρα" , κύριος. (μουσαβί - "μωυσής –πατέρας").




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου