Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η Δημοκρατία σας μυρίζει πτωμαΐνη!

Όλοι αυτοί οι «επώνυμοι» που οδύρονται με κροκοδείλια δάκρυα για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι οι ίδιοι που στήριξαν τροφοδότησαν και αναζωογόνησαν το μεταπολιτευτικό αστικό καθεστώς. Είναι η βρώμικη σάρκα από το αποκρουστικό σώμα του συστήματος που προσπαθεί να αντισταθεί στους τελευταίους σπασμούς πριν το επερχόμενο οριστικό τέλος. Η δημοκρατία τους πεθαίνει και το γνωρίζουν καλά, όμως δεν δείχνουν να νοιάζονται για την αντίδραση ενός λαού που έφτασε δυστυχώς στο σημείο να θεωρεί τον πρώην υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου και γυρολόγο του κοινοβουλευτισμού Μίκη Θεοδωράκη ως «σύμβολο αντίστασης».



Η αιτία για αυτή την εξέλιξη δεν είναι άλλη από την ίδια την άρρωστη φύση του καθεστώτος που υπηρέτησαν με σπουδή και προθυμία, ενώ είναι αδύνατον να ξεφύγουν και οι ίδιοι από τις αυτοκαταστροφικές τάσεις ενός συστήματος που στην ιστορική εξέλιξη άφησε μόνο ερείπια και θάνατο στις ανθρώπινες κοινωνίες. Οι ανθρωποφάγες σειρήνες της αστικής δημοκρατίας δεν κάνουν διακρίσεις και πολλές φορές κομματιάζουν με άνεση ακόμα και τους πιο πιστούς υπηρέτες τους. Οι δόλιοι «καλλιτέχνες», «καθηγητές», «εκπρόσωποι» και υποστηρικτές της βρωμερής αντιφασιστικής δημοκρατίας δείχνουν τάχα να εκπλήσσονται μπροστά στην κλιμακούμενη αντιλαϊκή πρακτική.

Δεν πρόλαβαν  να κρύψουν τις πολύχρωμες κομματικές τους ταυτότητες και έσπευσαν να βγουν και να μιλήσουν ότι  τάχα νοιάζονται για τους απολυμένους και υπερασπίζονται τα εργασιακά δικαιώματα. Και όμως σήμερα δεν βγήκε ο ακρίτας από τη Θράκη να μιλήσει αλλά η … Φαραντούρη που φαντασιώνεται ότι ακόμα «παλεύει» για την «λαϊκή κυριαρχία».   Μια κυριαρχία που ξεκινάει στην Έλλη Στάη και τελειώνει στον ηθοποιό Παπαδόπουλο και την κομπανία του στην «υγεία μας» πάντα για να μην ξεχνιόμαστε … Δεν έδωσαν βήμα στον κάτοικο του Καστελόριζου αλλά στον Μπαμπινιώτη που είναι άνθρωπος του ίδιου συστήματος εξουσίας που αποφασίζει να κλείσει την ΕΡΤ επειδή τα συμφέροντα και οι σχεδιασμοί των Βρυξελλών έτσι επιβάλλουν.

Ας μην γελιόμαστε αυτή η κίνηση είναι άλλη μια εντυπωσιακή παρέμβαση του δούλου της τρόικας, του Αντωνάκη Σαμαρά για να δείξει στους σημερινούς πληρεξούσιους των τραπεζών - και χτεσινών οπαδών του Πολ Ποτ - ότι έχει πυγμή και αποφασιστικότητα. Είναι αστείο και μόνο να σκεφτούμε ότι το ανθελληνικό κράτος θα παραμείνει στο μέλλον χωρίς φωνή και προπαγάνδα στα ραδιόφωνα και στο χαζοκούτι. Η απόλυση των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι μια ακόμη επείγουσα αναδιάταξη του συστήματος με εκφραστή σήμερα την φιλοσιωνιστική Καραμανλική δεξιά με άμεσο μελλοντικό στόχο να αντεπιτεθεί μέσα στο καλοκαίρι έχοντας ως εμπροσθοφυλακή το αδηφάγο τραπεζικό σύστημα. Αυτό θα γίνει  όταν ο νεοέλληνας ραγιάς θα απολαμβάνει στις παραλίες το φρεντοτσίνο και θα λιάζεται κάτω από  τις δεκάδες γαλάζιες σημαίες που μας βράβευσαν φέτος οι ευρωπαίοι εταίροι μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η πρόσφατη ενίσχυση του Ισραηλινού παράγοντα στην περιοχή μας, τα σχέδια των Γερμανών Καπιταλιστών - πρώην κομμουνιστών - να στείλουν ακόμα και δυνάμεις στρατοχωροφυλακής στην χώρα μας σε περίπτωση αναταραχής, και η συνεχιζόμενη εκστρατεία τρομοκράτησης ενός ολόκληρου λαού  μέσω  των κυβερνητικών απειλών για την κατάθεση ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που εξυπηρετεί τους αιώνιους δυνάστες. Όλα δείχνουν ότι ξεκινάει μια νέα φάση στην κατοχική διακυβέρνηση. Οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία και οι κυβερνητικοί υπαλληλίσκοι θα κάνουν το οτιδήποτε για να ενισχύσουν τα χαρακώματα τους και τις εφεδρείες τους. 

Είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΕΡΤ στήριξε τις κατοχικές επιλογές, συνεργάστηκε με τις ανθελληνικές αντιλαϊκές δυνάμεις και ήρθε η ώρα τώρα να πληρώσουν τις χρόνιες επιλογές τους. Για τους αφέντες οι 2500 υπάλληλοι δεν ήταν παρά μια φέτα λεμόνι την οποία ξεζούμισαν και σήμερα πέταξαν στα σκουπίδια. Για το σύστημα δεν είναι παρά κάποιες «παράπλευρες απώλειες» που θα αντικατασταθούν πολύ γρήγορα από τις μάζες των νέων ανέργων που το ίδιο το σύστημα δημιούργησε και πάλι. Μια κατάσταση ανακύκλωσης που ευνοεί και πάλι την κατάσταση μιζέριας και λιγοψυχίας του λαού και επιβραδύνει κάθε θέληση για αντίσταση.

Ας μην κουράζονται οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι να πετάξουν στο άμεσο μέλλον λεκτικές βόμβες περί «φασισμού και ναζιστικού μορφώματος» για τις όποιες επιλογές της δεξιάς. Η δική τους πολιτειακή οργάνωση που φέρει την σφραγίδα "Ελληνική Δημοκρατία" και βαφτίστηκε στο αίμα της Κύπρου το ’74  αποτέλεσε μια αδιάσπαστη συνέχεια κατοχικής παρουσίας από την αρχή της ίδρυσης του ελλαδικού κρατικού μορφώματος και είναι αυτή που διέλυσε την βιομηχανική υποδομή της χώρας, ενίσχυσε την αστυφιλία, υποβάθμισε τις εργασιακές σχέσεις, θεοποίησε τον καταναλωτισμό και χτύπησε αλύπητα κάθε συνεκτικό δεσμό του έθνους και της κοινωνίας. Έτσι λοιπόν σήμερα το καθεστώς πανίσχυρο βλέπει την ΕΡΤ ως έναν δίσκο στο γραμμόφωνο της προπαγάνδας που χάλασε και ήρθε ο καιρός να αντικατασταθεί από έναν πιο άμεσο και σύγχρονο πομπό πληροφοριών. 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις λοιπόν για όσους μπορούν να δουν χωρίς κομματικά γυαλιά ενισχύονται τα ιδιωτικά κανάλια και τα φερέφωνα των βιομηχάνων, το πεδίο δράσης της Τουρκικής τηλεόρασης γίνεται ακόμα πιο αισθητό στο Αιγαίο και την Θράκη σε μια κρίσιμη στιγμή για τις εξελίξεις στην περιοχή, ενώ η αριστερά τύπου ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει ένα νέο έδαφος για να ανανεώσει το δήθεν αγωνιστικό προφίλ και να πετύχει τα όποια εκλογικά κέρδη. Από την άλλη μεριά η εθνικόφρονη  δεξιά τύπου Άδωνη Γεωργιάδη δείχνει να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στον κοινωνικό καθρέφτη  για την επίδειξη δύναμης που συνοδεύεται πάντα όμως από την παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ και των ασφαλιτών. 

Η άκρα αριστερά φυσικά είναι έτοιμη να προχωρήσει για πολλοστή φορά σε προβοκάτσιες ή κάθε άλλη ενέργεια που θα αποτρέψει να μετατραπεί η χώρα σε Κωνσταντινούπολη, ενώ τέλος η ακροδεξιά της Δεληγιάννη μέσα σε όλα αυτά τα επεισόδια της κωμωδίας που λέγεται «Ελλάς» προσκομίζει δηλώσεις μετανοίας - χωρίς να της το ζητήσει κανείς - και ουρλιάζει με πάθος ότι είναι «αντιναζί  -  δεν αμφιβάλλαμε ποτέ για αυτό - και πρόθυμοι βαστάζοι της δημοκρατίας! Μιας δημοκρατίας που έδωσε την τροφή και το νερό σε όλες τις κρατικές αγελάδες  και τα κρατικά χοιροστάσια και ο κόπρος που απέμεινε ταΐζει σήμερα τους ίδιους τους υπερασπιστές της!

Όλοι αυτοί που παραμένουν μακριά από κομματικά μαντριά δεν έχουν παρά να είναι σε κατάσταση επιφυλακής ώστε σε περίπτωση που τα πράγματα μυρίσουν «πολίτικη κουζίνα» να σπεύσουν σε μια αχαλίνωτη επίδειξη λύσσας και συνείδησης όπως άλλωστε επιβάλλει η Ιδεολογία μας!

του Wolverine

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου