Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ένας χρόνος προπονήσεων (βίντεο).

Παρόλο που το βίντεο δείχνει απόσπασμα από μια ξένη εκφυλλισμένη εκπομπή , το παραθέτουμε για να παραδειγματιστούν όχι μόνο οι εθνικιστές γονείς αλλά και όλοι οι Έλληνες και να σκεφτούν σοβαρά για τις δυνατότητες των παιδιών τους και για τον ρόλο των ιδίων στην διαμόρφωση των μελλοντικών γενεών.

Είναι ο μικρός Σεργκέϊ (7 χρονών) από την Ουκρανία.  Ο μπαμπάς του έβαλε στόχο να μεγαλώσει έναν υγιή και δυνατό αγόρι.

Στα 6 του χρόνια ο Σεργκέϊ δεν μπορούσε να κάνει κάμψη στο μονόζυγο ούτε μια φορά (δείτε στην αρχή του βίντεο). Δείτε τα αποτελέσματα προπονήσεων (στην αλάνα , χωρίς κανένα «ειδικό» προπονητή ή ακριβά σχολεία) μόλις ενός χρόνου. Στην ερώτηση αν ο πατέρας σου σε αναγκάζει, ο Σεργκέϊ απαντά με ένα ειλικρινές «ναι». Στη συνέχεια ο πατέρας εξηγεί ότι «αν αφήσει κανείς τα παιδιά ανεξέλεγκτα εκτός από τηλεόραση και κομπιούτερ δεν θέλουν τίποτα άλλο…. Η άθληση και η πίεση διαμορφώνει χαρακτήρα».  Μπράβο στον γονέα.

Παρόμοιες δυνατότητες έχουν όλα τα παιδιά.  Απλός χρειάζονται προσοχή, αγάπη και … τον μισό από τον χρόνο σας που περνάτε μπροστά στην τηλεόραση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου