Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

21 Δεκεμβρίου - Χειμερινό Ηλιοστάσιο


22 Δεκεμβρίου κατά μια έννοια είναι η πρώτη μέρα του Νέου Έτους. Ο ήλιος αυτήν τη μέρα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα του χρόνου κατεβαίνει στον ουρανό του νοτίου ημισφαιρίου με αποτέλεσμα εδώ, στον βόρειο ημισφαίριο,  έχουμε την μεγαλύτερη διάρκεια της νύχτας. 21 και 22 Δεκεμβρίου είναι οι μικρότερες μέρες του χρόνου.

Οι μέρες γύρω από το χειμερινό ηλιοστάσιο μπορεί να θεωρούνται σαν οι καλύτερες μέρες του χρόνου . Επιτρέπουν πραγματικά να αλλάξει τη μοίρα μας , η οποία (η μοίρα) ξαναγεννιέται σαν τον  Ήλιο . Τρεις ημέρες πριν και τρεις μετά – είναι ενεργειακά φορτισμένες μέρες . Στη Γη συγκλίνουν μεγάλες ροές κοσμικής ενέργειας και ενεργοποιούν την μήτρα της Δημιουργίας .

Την ημέρα αυτή το Φως αρχίζει να ανεβαίνει από τα βάθη και αναδεικνύει τον άξονα πάνω στον οποίο γυρίζουν όλα τα επίπεδα του Υπάρξεως. Η αλλαγή που συμβαίνει στη μέση της νύχτας έχει ιδιαίτερη δύναμη με τη βοήθεια του οποίου όλη η Ζωντανή Φύση ξανακάνει τον νέο άνοδό του.

Έτσι είναι φτιαγμένος ο Κόσμος και εμείς είμαστε μέρος αυτής της αναγέννησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου